perjantai 29. elokuuta 2008

Lisää uusia galtsukuvia <333

Minustako uusi Terminaattori? -No sillon leffa kyllä flopahtaisi ja voittaisi Razzie Awardseissa vuoden huonoin leffa kategorian.

Oraakkeli on puhunut -"uusi tähti on syntynyt", eli kyllä ylempään kuvaan. Olen uusi Terminator tähti. -Joops..

Uusi galtsukuva <333

Sinne meni heti gallerian oletuskuvaksi upea kuva. -Kuvatekstiksi pistin oheen '"Eat my pussy" käsitettynä hiemän väärin"'. -Kaikille kissaihmisille tiedoksi että kissa ei vahingoittunut kuvauksen aikana -laskin sen kevyesti maahan heti kuvan jälkeen.

DVD uutuus: Flyboys

Flyboys

Eipä ole mikään klassikko, mutta sotaleffa sentään -tosin luokitteluissa sanotaan "toimintaseikkailu", mutta kertoo kuitenkin sodasta joten sotaleffoihin kuuluu. -Halpa hinta 3,99 oli yksi vaikuttava tekijä ostoon -toinen on traileri, joka antoi ihan hyvän vaikutelman leffasta. -Eikä näyttelijöissäkään ole vikaa, mm. pääosan James Franco ja Jean Reno.

DVD uutuudet: ANR, FMJ ja HH


ANR -Apocalypse Now Redux
FMJ -Full Metal Jacket
HH -Hamburger Hill

Anttilasta lähti mukaan hieman sotaklassikoita. Nyt on sotaleffoja sellanen määrä että omaa hyllyä pitäis saada. Nyt ne on sekaisin draamojen kanssa. -Mutta mainiot klassikot kyllä löytyi -tosin tuosta Hamburger Hill leffasta en pysty vielä sanomaan onko mainio ku ennoo viel näny -voi näet olla aika pettymyskin. Mutta ainakinIlmestyskirja nyt ja Full Metal Jacket upeita molemmat.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...