keskiviikko 26. lokakuuta 2011

DVD uutuus: Mies ja alaston ase trilogia

Mies ja alaston ase
Mies ja alaston ase 2½
Mies ja alaston ase 33⅓

Anttilasta löytyi illan ritarileffan lisäksi varsinainen helmi kokoelmiin -nimittäin Mies ja alaston ase trilogia boksi. -Eipä tämänkään ostamisessa tarvinnut pitkään mietiskellä. -Lähti mukaan heti osuttua silmiin. -Kaikki kolme leffaa löytyvät myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista.



DVD uutuus: Lancelot -ensimmäinen ritari

Lancelot -ensimmäinen ritari

Anttilasta lähti tämä ennennäkemätön toimintaseikkailu -Lancelot -ensimmäinen ritari. -Tai no pätkiä ehkä joskus nähny telkkarista..., mutta aikoja sitten etten muista niistä mitään. -Täten olikin kiva löytö eikä tarvinnut kauaa harkita ostamista. -Illan leffa on varmistettu.

Ostosten esikatselu

Pidennetyn viikonlopun kunniaksi tuli ostettua herkkuruokaa -tuttuakin tutumpi Viljaporsaan uuniliha -joka on nyt esiintynyt useammassakin ostosten esikatselukuvassa. -Lisukkeena mukana perunasalaattia ja valkoisia papuja tomaattikastikkeessa. -Myöskin tuttuja tuotteita aikaisemmista ostosten esikatselu blogauksista. -Muut ostokset esittelenkin sitten erikseen omissa blogauksissaan.

C.S.I.

Mitäs illan CSI:ssä tänään olisi luvassa...?
...
Hamstraaja. Nick ja Sara löytävät pahasti mädäntyneen naisen ruumiin talosta, jonka omistajalla on paha hamstrausvimma. Se ei ole ainoa ikävä yllätys, joka tutkijoita odottaa talon kätköissä. Amerikkalaisen poliisisarjan 11. kausi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...