lauantai 28. marraskuuta 2009

The Hurt Locker arvostelut

The Hurt Locker

Ohjaus: Kathryn Bigelow
Pääosissa: Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geragthy, Guy Pearce, David Morse, Ralph Fiennes ja Evangeline Lilly
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Sotaelokuva
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 131 min
Arvosana: :/

USA:n armeijan pomminpurkaja Matt Thompson (Pearce) saa surmansa pomminpurkuoperaatiossa Irakissa. -Hänen tilalle värvätään kokenut pomminpurkaja -William James (Renner). -Vaaralliset operaatiot voivat jatkua.
--Siinä nyt jonkinverran mitä sain irti leffan juonesta. -Arvosteluissa selvinnee syy -miksi juoni meni hieman hykkaan.

Elkuvan alussa oli leffan ainoa hyvä kohtaus -sitten pamahti sellaiset pitkästyttävyydet että huh-huh. -No oli siinä paikoin muutama hieno tulittelukohtaus jne.., mutta muutoin jäi kyllä aika laimeaksi. -Ei
kyllä yhtään sellainen mitä odotin. -Parhaat palat tuli nähtyä trailerissa. -Niin, ja se syy miksi juoni pääsi menemään hieman ohi. -No koska satuin nukahtelemaan aika hemmetin monessa kohtauksessa. Kyllä nyt on annettava (:/) hymiö..., joka on toiseksi huonoin -aika paha maku jäi suuhun leffasta. -DVD:lle voi kuitenkin tarjousleffana harkita jos se vaikka kotona katsottuna olisi hieman parempi mitä muisteli. -Ja vielä yksi valitus tähän loppuun -joka on nyt silleen melko turhasta aiheesta. -No leffan kaksi tuttua nimeä..., Guy Pearce -ja Ralph Fiennes eivät esiintyneet paljon paskaakaan leffassa. -Mutta eipä nyt sen enempää sanota mitään ettei spoilata vahingossa mitään.

DVD uutuus: -The War of the Wolds (1953)

The War of the Worlds (1953)

Kolmas scifistelyleffa boksissa on ennennäkemätön klassikko -alkuperäinen -The War of the Worlds -vuodelta 1953. -Nyt sitten vain putkeen katsomaan joku päivä toi alkuperäinen -ja Stephen Spielbergin TOD LOiSTava uusintafilmatisointi. -Alkuperäisleffan päätähdet -Gene Barry ja Ann Robinson näyttelivät Spielbergin uusintafilmatisoinnissa cameroolin isovanhempina.

DVD uutuus: -Deep Impact

Deep Impact

Toinen leffa scifiboksissa -löytyy myöskin jo entuudestaan VHS kokoelmista -Deep Impact..., joka on se tämän iltainen leffa..., jonka takia tuli ne mässytkin ostettua. -Tästä voisi sitten leffan näkemisen jälkeen MatoApinan blogissa tehdä sellaisen vertailublogauksen -vertaa tämän..., Day After Tomorrown -ja 2012 elokuvien tehosteita. -Mutta se sitten tosiaan myöhemmin joskus leffan jälkeen.

DVD uutuus: -Ytimessä

Ytimessä

Anttilasta lähti mukaan scifiboksi joka sisältää kolme tieteiskatastrofileffaa..., mm. tämän jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvän tieteisjännärin -The Core -Ytimessä..., joka vilisee nimekkäitä näyttelijöitä..., mm. - kaksinketainen Oscar-voittaja -Hilary Swank, Aaron Echart ja Delroy Lindo. -Lisäksi leffassa riittää upeita tehosteita ja huikeaa jännitystä.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli käytyä ennen leffaan menoa -ja sieltä lähti kolmen pakkaus mukaan leffoja..., jotka sitten esitellään erikseen.

Leffan jälkeen tuli käytyä vielä mässyostoksilla illan leffaa varten -joka on yksi seuraavaksi esiteltävistä leffoista. -Niistä ei ole tulossa erillistä esittelyblogausta.

Leffaan tänään: -The Hurt Locker

Tontsaki lähtee kaupungille omille asioille..., niin voisi sitä itsekkin lähteä ettei jää kotiin homehtumaan. Tulikin siis tilaisuus taas mennä leffaan ja eilen ensi-iltaan tullut sotaleffa voisi kyllä kiinnostaa. -Eli sitä sitten vain -ja illemmalla sitten arvosteluita luvassa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...