maanantai 3. toukokuuta 2010

Uusin galleriakuva

Kerran HP ostoksetkin esiteltiin myöhässä niin esitelläänpä samalla myöskin sika myöhässä viimeisin pistämäni galleriakuva. -Kaveri otti minusta tollasen veitsellä riehumis kuvan pyynnöstäni -ja lähetti sen sähköpostiini -myöskin pyynnöstäni..., jotta saisin sitten pistettyä sen uudeksi galleriakuvaksi. -Ja sielä se nyt on ollut jo jonkin aikaa esillä.

DVD uutuus: Godzilla

Godzilla

Toinen löytö Anttilasta oli mainio Hollywood versio Japanilaisesta hirviöklassikosta -Gojira..., eli englanniksi -Godzilla -joka löytyy myös VHS kokoelmista. -Nyt on muuten lähes kaikki ohjaaja Roland Emmerichin leffat. -Universal Soldierista -jos Stargaten ottaa pois välistä -niin siitä eteen päin kaikki. -Eli siis Universal Soldierista aina uusimpaan 2012 asti kaikki.

DVD uutuus: Cop Land

Cop Land

Taas tuli laajennettua suosikkinäyttelijöiden listaa. -Samalla ostamalla laajeni mm. Sylvester Stallone kokoelma, Robert De Niro kokoelma -ja Harvey Keitel sekä Ray Liottakin ovat nyt myöskin tuttuja nimiä monesta leffasta jotka löytyvät kokoelmistani. Heiltäkin löytyy jo vaikka mitä. -Ja tämä leffa mistä he löytyvät kaikki yhdessä on mainio poliisitrilleri -Cop Land..., josta en tosin muista paljoa mitään.

Ostosten esikatselu

Tänään tuli poikettua Anttilassa ja poimittua nuo kuvassa näkyvät sieltä mukaan. -Eipä muuta kuin esittelemään sitten ne heti seuraavaksi.

VÄLILYÖNTI

Taas aika erotella vanhat uudesta -eli HP esittelyt tämän päiväisistä. -Tosin tämän päiväisten ostosten esikatselu blogaus hoitais jo homman..., mutta kertyypä sentään blogauksia.

DVD uutuus: Uhma

Uhma

Kolmas löytö Hulluilta Päiviltä oli ennennäkemätön sotaelokuva -Uhma..., pääosissa Daniel "James Bond" Craig, Liev Schreiber ja Jamie Bell. -Tota yritettiin jo Tontsaan kaa katsoakin..., mutta lopetettiin kesken kun oli hieman tylsähkön oloinen. -Mutta eiköhän joku kerta tulla tuo katsomaan.

DVD uutuus: Ray

Ray

Toinen löytö Hulluilta Päiviltä oli jo entuudestaan VHS kokoelmistakin löytyvä upea musiikki draama -Ray. -Ja VHS:ltä tuli tuo viimeksi nähtyä -joten pitkä aika on tuon näkemisestä..., eli hyvä löytö oli.

DVD uutuus: Enkelit ja demonit

Angels & Demons

Hulluilta Päiviltä lähti mainion Da Vinci koodin myöskin tosi hyvä jatko-osa -Enkelit ja demonit sinne Da Vinci koodin seuraksi trillerihyllyyn. -Tuli tuo jo katsottua..., mutta kyllä putkeen voisi joku kerta molemmat katsoa.

Tosi myöhäiset ostosten esikatselut

Esittelen ehkä pikkasen myöhässä Hullut Päivät ostokseni..., mutta sillä on syynsä mitä nyt en kuitenkaan jaksa tässä sepittää. -Kuten kuvasta näkee -olen peittänyt mustalla palkilla ne mitkä olen jo käyttänyt. -Molemmat Pringles purkit on jo syöty..., Fazerin minttusuklaat on jo syöty -ja ostamistani 10. sarjalipustakin on enää 6 jäljellä. -Ostamistani leffoista yksi on jo katsottu..., mutta en kuitenkaan palkita sitä senhän voi aina katsoa uudestaan. -Seuraavaksi esittelenkin nämä leffaostokset.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...