keskiviikko 11. huhtikuuta 2007

Eiku nukkumaan

Jeps. -Huomen pitää jaksaa taas yksi päivä ravintolan palveluksessa. -Se on tullut ainakin varmaksi minulle, että vakituista työpaikkaa ravintolasta en etsi. Aika rankkaa hommaa se kuitenkin on. -Mutta nyt sit vaan taas nukkumaan et huomen sit jaksaa. -Hyvää yötä ja MO!

(C.S.I. New York)

Manhattanin ajojahti. Miamilainen sarjamurhaaja jättää Manhattanille lisää ruumiita ennenkuin Mac ja Horatio pääsevät hänen jäljilleen.

...

Vierailevana tähtenä David Caruso CSI Miami roolissaan.

Demolition Man (1993)

Demolition Man

Vuonna 2032 arkkirikollinen Simon Phoenix (Snipes) herää vankilassa 35-vuotisesta syväjäädytyksestään, ja huomaa, että rauhallinen ja väkivälläton Los Angeles on kuin hänen tarjottimellaan. Viranomaiset eivät kykene vastaamaan Phoenixin 1990-luvun brutaaliin tyyliin, joten he etsivät vanhanaikaisen poliisin vanhanaikaista rikollisuutta vastaan. Poliisi John Spartan (Stallone) herätetään syväjäädytyksestään vankilasta, johon hänet oli epäoikeudenmukaisesti tuomittu otettuaan edellisen kerran yhteen Phoenixen kanssa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...