keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

DVD uutuus: Mirrors

Mirrors

Anttilasta lähti Beetlejuicen lisäksi mukaan matkaan Kiefer "Jack Bauer" Sutherlandin tähdittämä kauhupätkä -Mirrors. Trailerin perusteella vaikutti ihan jännältä ja K-18 ikärajoituksensa ansiosta varmaan myös on sitä. -Tai ainakin olis syytä olla. On niitäkin K-18 leffoja jotka on osoitautunut ihan leimeiks paskoiks -ei lähelläkään asettamaansa ikärajaa.

DVD uutuus: Beetlejuice

Beetlejuice

Anttilassa tuli poikettua ja sieltä lähti mukaan Tim Burtonin ohjaama fantasiakomedia Beetlejuice, pääosissa Alec Baldwin, Geena Davis ja nimiroolissa Michael Keaton. Enpä ole aikaisemmin nähnyt tätä klassikkoleffaa -siksi olikin hyvä löytö. -Leffan muissa osissa nähdään mm. Winona Ryder, Catherine O' Hara ja Jeffrey Jones. -Aika paljon nimekkäitä tähtiä, mikä on vain hyvä ominaisuus.

C.S.I.: New York

Aikakysymys. Onko mahdollista selvittää murha 24 tuntia ennen sen tapahtumista ? Mac tuumii, että epäilty olisi joutunut tekemään aikamatkan tietääkseen murhasta etukäteen.
...

Nyt meni kyllä hieman älyttömäksi -jotain aikamatkailua..?? -No mutta se vaan nosti jännitystä odottamiseen. -Nyt odotan TOD innolla illan jaksoa ja selvitystä tälle oudolle juonisepitykselle.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...