torstai 22. helmikuuta 2024

Salatut elämät

Jakso 4533: Toi pilas, mutta Kalle pelasti.

Daniela-hahmo pökeryy Axelsson toimiston lattialle. 
 

Blu-Ray uutuus: A Haunting in Venice

A Haunting in Venice

Filmihullusta lähti mukaan kaikki kolme Hercule Poirot elokuvaa - halusin nyt vain blogausten kertymisen vuoksi esitellä kaikki erikseen. Mutta ihan kiva että löytyy nyt kaikki kolme niin sitten voi joku kerta katsoa kaikki peräkkäin.
 

Blu-Ray uutuus: Death on the Nile

Death on the Nile

Filmihullusta lähti mukaan myös tämä toinen Hercule Poirot seikkailu. Tämä tuli viimeksi nähtyä teattereissa. 
 

Blu-Ray uutuus: Murder on the Orient Express

Murder on the Orient Express 

Filmihullusta lähti mukaan tämä ensimmäinen osa ohjaaja Kenneth Branaghin Hercule Poirot elokuvista minkä taisin viimeksi nähdä erään kaverin luona. Tavallaan olisi ollut kiva saada tämä sarja DVD:nä..., mutta en koskaan ostanut näitä kun nämä oli saatavilla. 
 

Ostosten esikatselu

Filmihullusta lähti mukaan tämä trilogia. Esittelen ne kukin omissa yksittäisissä blogauksissaan vaikka yleensä olen esitellyt yhtäaikaa hankitut jatko-osaleffat samassa blogauksessa.

Uusi kännykän taustakuva

No nyt on upea virallinen juliste uudella Ghostbusters: Frozen Empire elokuvalla. Olihan se sitten asetettava uudeksi taustakuvaksi puhelimeeni. Ja saakin nyt jäädä hieman pitempiaikaisemmaksi.

Leffaan tänään: Beekeeper

Tänään katsomaan tätä elokuvaa jälleen kahdestaan Matskun kanssa. Synttärisankari Tontsa ei valitettavasti pääse mukaan illalla mentävään näytökseen. Mutta leffasta sitten lisää MatoApinan blogissa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...