perjantai 13. tammikuuta 2023

DVD uutuus: The Three Musketeers

The Three Musketeers

Sitten vielä Kaisaniemen kierrätyskeskuksesta tuli tehtyä tämä löytö nimittäin ennennäkemätön ysäri Kolme muskettidoturia. Nyt löytyy näistäkin sitten useampi versio..., mutta vielä puuttuu yksi versio. Tai kaksi mikäli aijon poimia kokoelmiin myös Disneyn piirretyn version tästä. Se yksi puuttuva on kuitenkin varhaisella 2000-luvulla ilmestynyt The Musketeer elokuva.
 

DVD uutuus: Léon

Léon

Vihdoinkin tämäkin leffa löytyi kokoelmiini. Tämän olen kyllä monta kertaa nähnyt Filmihullussa..., mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia sitä. Nyt se sitten lähti mukaan sieltä Sörnäisten Pienestä leffapuodista. Tätä voisi harkita myös huomenna illan toisena elokuvana. 
 

DVD uutuus: Disneyn Robin Hood

Robin Hood 

Tosiaan - nyt löytyy sitten kaikki merkittävät Robin Hood filmit kun Filmihullusta löytyi se Errol Flynnin elokuva ja Sörnäisten Pienestä leffapuodista puolestaan löytyi tämä Disneyn Robin Hood leffa.
 

DVD uutuus: Moonfall

Moonfall

Sitten jotain viimeki teattereissa nähtyä. Mukaan lähti tämä Independence Day ohjaajan katastrofileffa mistä ite kyllä tykkäsin vaikka taisi muuten vähän flopata.
 

DVD uutuus: American History X

American History X

Filmihullusta lähti mukaan tämä ennennäkemätön paljon kehuttu draamaelokuva - varmaan voisi tämän viikonlopun aikana korkata -ehkä jo huomenna. 
 

DVD uutuus: The Adventures of Robin Hood

The Adventures of Robin Hood

No nyt löytyy sitten kaikki tunnetuimmat ja merkittävimmät Robin Hood filmit kun Filmihullusta lähti mukaan tämä Errol Flynnin tähdittämä Robin Hood leffa. Ei muuta kuin Robin Hood maratonia joku päivä. 

DVD uutuus: The Waterboy

The Waterboy 

Filmihullusta lähti mukaan tämä Adam Sandlerin urheilukomedia jota en olekkaan aikaisemmin nähnyt. Kiva löytö siis kokoelmiin. 
 

Ostosten esikatselu

Filmihullussa tuli taas poikettua ja hyvät löydöt tuli kyllä tehtyä.
Lisäksi tuli myös käytyä Kaisaniemen kierrätyskeskuksessa ja Sörnäisten Pienessä leffapuodissa mistä molemmista tuli tehtyä löydöt. Mistä löytyi mitäkin selviää sitten omien esittelyblogausten aikana.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...