sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Mr. Woodcock arvostelut

Mr. Woodcock

Ohjaus: Graig Gillespie
Pääosissa: Billy Bob Thornton, Seann William Scott, Susan Sarandon, Ethan Suplee, Amy Poehler, M.C. Gainey ja Kurt Fuller
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 87min
Arvosana: :D


John Farley (Scott) on kuuluisa kirjailija, joka kirjoitti kirjan asioiden taakse jättämisestä. Farley itse on jättänyt taakseen koulussa, liikuntatunneilla kokemansa ikävyydet ilkeän liikunnanoppettajan, Herra Woodcockin (Thornton) opetuksessa. -Kunnes eräänä päivänä hän saa tutustua äitinsä (Sarandon) uuteen miesystävään, joka on -yllätys yllätys -Herra Woodcock. Farley alkaa vanhan koulukaverinsa Neddermanin (Suplee) kanssa -jolla myös on ikäviä kokemuksia Herra Woodcockista -ruveta juonittelemaan Mr. Woodcockia vastaan tavoitteena aiheuttaa ero Woodcockin ja Farleyn äidin kanssa. -Ja koheltelulta ei säästytä.

TOD mainio komedia. -Billy Bob Thornton on yhtä veemäinen ja kiero kuin Pahassa pukissa, ja Sean William Scott on yhtä hauska kuin Stiflerinä American Pie leffoissa. -Susan Sarandon on mainio, kuten muissakin elokuvissaan. -Leffassa riittää törkeää läpän heittoa ja muutoinkin hauskaa huumoria, että on kyllä takuulla ansainnut ":D" -hymiön -joka tarkoitti "TOD LOiSTavaa". -En jaksa pistää hymiöitä alas :ashamed:. -Ehdottomasti DVD kamaa. -Suosittelen.

DVD uutuus 2/2

The Island

Anttilasta tuli myös poimittua TOD LOiSTava scifitrilleri The Island. Nyt tämä LOiSTavuus löytyy muuten kaikilta MatoApinan jäseniltä -turha huomio, mutta oli silti huomioitava, jotta tulisi tekstiä.

DVD uutuus 1/2

Man on Fire -Koston liekki

VHS kokoelmista myöskin löytyvä -ja sieltä poistuva -TOD mainio toimintatrilleri oli kyllä PAkKO hankkia kokoelmiin. -Olis löytynyt myös toinen Denzel leffa samasta Ale-laarista -Mantsuurian kandidaatti, joka myöskin löytyis VHS kokoelmista, mutta tuli poimittua mukaan eräs toinen leffa, joka esitellään seuraavaksi.

DVD kokoelmiin tuli kaksi lisää


Taas on tullut pari leffaa lisää laajaan DVD kokoelmaani :saint:...B)...:whistle:. -Pitäis jaksaa joku päivä taas lisätä ne DVD leffa listaan, jota en ole nyt jaksanut sitten viime Hullujen Päivien muokata :ashamed:. -Tai no, muutama on sinne lisätty, mutta ei läheskään kaikkia uutuuksia -sekä hieman vanhempia uutuuksia. -Mutta nyt sitten esittelemään laajan valikoiman uudet tulokkaat.
...

EDIT.Enpä muuten viitsinyt käyttää samaa kuvaa kuin DVD-lista sivuilla tähän -jotenka Googletin kuvan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...