torstai 27. toukokuuta 2010

DVD uutuus: Päiväni murmelina

Päiväni murmelina

Ne Ghostbustersista tutut ovat ohjaaja Harold Ramis -ja pääosan Bill Murray -ja leffahan on ennennäkemätön klassikko -Päiväni murmelina -naispääosassa Andie McDowell. Pitkän pihtailun jälkeen se tuli sitten vihdoinkin poimittua kokoelmiin. -Nyt kun näin sen sielä hyllykössä en sitten epäröinyt hetkeäkään.

DVD uutuus: Evoluutio

Evoluutio

Anttilasta lähti mukaan mainio leffa Ghostbusters elokuvien ohjaajalta nimittäin -Evoluutio..., joka löytyy myös VHS-kokoelmista. -Ghostbustersista tuttua löytyy myös toisesta Anttila löydöstäni..., mutta se selvinnee sitten seuraavaksi omassa blogauksessaan.

Ostosten esikatselu

Tuli ostettua huomiselle mökkireissulle vähän grillattavaa; -2 kpl Shanghai kanankoipipaketteja -ja saunajuotavaa; -1,25 l:n Perinne olut pullon. -Ja lisäksi vielä paketti kosteuspyyhkeitä lähti mukaan -saattaa sielä mökillä tulla käyttöön. -Tuli myös poikettua Anttilassa..., mutta sieltä tehdyt ostokset esitellään erikseen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...