keskiviikko 6. helmikuuta 2013

C.S.I.

Mitäs illan CSI:ssä olisi luvassa...?
...
Aavikkosoturit. Aavikolla pidettävät rallikisat päättyvät kammottavalla tavalla, ja tuloksena on yksi kuolonuhri ja yksi kadonnut mies. Salanimiä käyttäneet kilpailijat saavat rikostutkijat epäilemään oletettua suurempaa rikosta. Amerikkalainen poliisisarja.

VÄLIVIIVA

Siinä oli ekat esiteltävät. -Nyt voisi pitää sellaisen leffan mittaisen tauon ja sen jälkeen sitten esitellä loput.
EDIT. Nyt kyllä teen niin että jätän loput esittelyt huomiseksi. -Mieluummin katon vielä toisen leffan ennen nukkumaanmenoa. -Seuraavaksi kuitenkin vielä CSI blogaus.

DVD uutuus: Stolen

Stolen

Samaiselta Anttila-reissulta lähti vielä tämä Nicolas Cagen tähdittämä toimintatrilleri -Stolen -joka tuli myöskin katottua ostopäivänä. -Valitettavasti osoittautui pienoiseksi pettymykseksi..., mutta se ei lannista minua Cage-fanina. 

DVD uutuus: MacGruber

MacGruber

Samaiselta Anttila-käynniltä lähti mukaan myös tälläinen hupaisalta vaikuttava toimintakomedia. -"Hupaisalta vaikuttava" -sillä sekin oli Old Dogsin tavoin ostovaiheessa vielä ennennäkemätön -ja on sitä vieläkin sillä enpä ole vielä kerinnyt kattomaan sitä. -Toivottavasti kans on hupaisa eikä tuota pettymystä. -No -se jää joku toinen kerta nähtäväksi. -Illan leffa on jo näet valittu. -Mikä -se selviää sitten ajallaan.

DVD uutuus: Old Dogs

Old Dogs

Tossa yks päivä tuli poikettua Anttilassa ja mukaan lähti tämä aikaisemmin ennennäkemätön komedia -Old Dogs -joka tuli myös ostopäivänä katottua. -No -olihan se ihan hauska..., mutta ei kyllä parhaimpia elokuvia.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...