maanantai 8. joulukuuta 2014

Uusi galleria + Facebook profiilikuva

Pistinpä galleriaan uuden kuvan missä poseeraan vanhemmiltani saamani tuliaisen kanssa. -Sain nimittäin tollasen kätevän selfietikun -toiselta nimeltä Monopod. -Tämä kuva on tosin äidin ottama hänen omalla kamerallaan..., mutta olen jo kerennyt leikkiä hienolla tuliaisellani kotonani. -Kapistuksesta tulee olemaan enemmän iloa tulevilla ulkomaan reissuilla. -Kuva on myös uusi profiilikuva Facebookissa.

DVD uutuus: Jersey Girl

Jersey Girl

Viimeinen serkulta saatu leffa on tämä ennennäkemätön romanttinen komedia -Jersey Girl -joka voipi sitten ehkä-en tiedä -olla toinen huomisen illan leffa. -Saa nähdä.

DVD uutuus: Spanglish

Spanglish

Serkulta sain tämän ennennäkemättömän Adam Sandler komedian -Spanglish - käännöskukkasia. -Voisi olla vaikkapa huomisen illan leffa.

DVD uutuus: Rakkauden koukussa

Rakkauden koukussa

Serkulta sain kokoelmiini tämän ennennäkemättömän romanttisen komedian -Rakkauden koukussa. -Saa odottaa katsotuksi tulemistaan rauhassa.

DVD uutuus: Johnny Mnemonic

Johnny Mnemonic

Serkulta sain tämän ennennäkemättömän sci-fi-leffan -Johnny Mnemonic -joka voisi olla illan toinen leffa tänään. -Säästän sen Starsky ja Hutchin jälkeen katsottavaksi.

DVD uutuus: Unelmien resepti

Unelmien resepti

Tämä serkulta saatu leffa oli vielä suojamuoveissaan avaamattomana. -Mahtanut serkku ostaa vain kokoelmiinsa..., mutta antanut vain lojua koskemattomana. -No nyt on suojamuovit poistettu ja leffa odottaa hyllyssä katsomistaan.

DVD uutuus: Starsky & Hutch

Starsky and Hutch

Serkulta sain myös tämän hupaisan poliisikomedian -Starsky and Hutch -joka onkin sopiva illan leffa. -Tämänkin näin Meren raivon tavoin viimeksi VHS versiona.

DVD uutuus: Wolfgang Petersen Collection

Serkulta sain tämän kolmen leffan ohjaaja Wolfgang Petersen kokoelma boksin joka valitettavasti sisälsi yhden leffan joka löytyy kokoelmistani jo entuudestaan -nimittäin Troja. -Meren raivoa olen kuitenkin toivonut saavani kokoelmiin ja se oli kiva katsoa pitkästä aikaan uudestaan. -Viimeksi näin elokuvan VHS versiona. -Tuntematon uhka oli leffoista aluksi ennennäkemätön..., mutta nyt sekin on nähty ja oli kyllä hyvä leffa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...