perjantai 20. huhtikuuta 2007

Death Train parempi mitä muistelin

Ei toi ollutkaan niin huono mitä muistelin. -Ekaa kertaa kun näin leffan joskus vuonna -90 jotain, taisin pitää leffaa aika kökkönä. Ainoa hieno kohta taisi olla pahiksen (Ted Levine) kuolema. -Nätti otsalaukaus TV kameraan piilotetun mutkan kautta. -No se kohtaus oli edelleenkin hieno, mutta nyt sain aivan uuden kuvan ihan koko leffasta. -Ihan mukiinmenevähän se oli, ei yhtään tylsä. -Ei tietenkään parhaimpia näkemiäni leffoja, muttei myöskään huonoin. Parempi kuin jatko-osansa Night Watch, jossa ei muistaakseni ollu yhtä hienoa actionia. -No mutta nyt onkin aika tästä vetäytyä unten maille. -Huomen -tai siis aamulla sit siinä kun heräilen -tulee uutta asiaa. -Nyt hyvää yötä ja MO!

Paitsi eka khyl CSI:NY nauhoitus

Olinpa aivan unohtaa. -Voisi katsoa keskiviikkona äidin nauhoittaman CSI: NY jakson ennen leffaa. -Huomen on iltavuoro klo 14-22, eli ei niin väliä vaikka myöhäseks menee. -Huomennahan on lauantai, ja lauantaista tuli mieleen, että 28 la. sain tänään vahvistuksen työharjoittelupaikassa, että se on vapaa. Samoin on sitä edeltävä perjantai. Pitääkin huomenna yrittää vielä vaihtaa kun ne oli sit 29 sunnuntaille pistänyt työvuoron, mutta jos saisin sen siirettyä siten, että perjantaina olis se työvuoro ja la -ja su ois sit vapaaita. -Mikäli oon la jäämässä ninittäin Matskulle yöksi sillon, nii ei tartte huolehtia töihin lähdöstä sunnuntaina vaikka onkin iltavuoro. -Mutta se siitä. Nyt CSI Nykkiä ja sit leffaa.

Death Train (1993)


Death Train

Terroristiryhmä kaappaa junan, joka matkaa halki Euroopan kuljettaen poikkeuksellisen vaarallista lastia -ydinpommia. Terroristit vaativat läpikulkumatkalta esteetöntä pääsyä Irakiin tai muuten he surmaavat kaikki junan panttivangit yksi kerrallaan. Mike Graham (Pierce Brosnan) on U.N.A.C.O:n erikoisagentti, joka lähetetään estämään terroristien aikeet sekä pysäyttämään "kuoleman juna". Graham ja hänen johtamansa kansainvälinen iskujoukko ovat valiita panemaan henkensä peliin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...