sunnuntai 25. maaliskuuta 2007

Nyt sitä Arska vs Saatana actionia kehiin



Eilen jo mainostin tätä katsovani, mutta katsoinkin sivulliset uhrit -kuten jo taisin eilen mainitä -hyllyssä olevan järjestyksen mukaisesti ylhäältä aloittaen. Nyt sitten on vuorossa Arskan End of Days. -Seuraavaksi listalla on Eraser -Suojelija ja sitten tulee Last Action Hero. -Ja taasen sen jälkeen sit vuorossa on Arskan kasarirymistely Commando. -Toi oli järjestys mikä on toimintaleffahyllykössäni. -Muita Arskan leffoja löytyy mm. scifileffahyllystä Total Recall ja 6. päivä joista Totall Recall on katsomisjärjestyksessä ekana, jos aloittaaleffojen katselun scifihyllyn vasemmasta laidasta. -Sitten Arskan komedioita löytyy -no ööh -komedia hyllystä joista ekaksi osuu katsottavaksi Isäni on turbomies, sitten Lastentarhan kyttä ja vikaksi Junior. -Taas vasemmalta aloittaen hyllyn järjestyksestä. -Jeps jeps. -Mutta niitä sitten joskus toiste. Tänään pistetään Arska ja S4atana vastakkain elokuvassa End of Days.

Listasta vaan katsomaan epäjärjestyksessä


Siinä on Arska VHS leffani -viereisessä kuvassa kaikki, myös DVD:t. -Leffat eivät ole katsomisjärjestyksessä. Olen merkannut X kirjaimella jo nähdyt. Tänään on vuorossa Arska leffa nro 9, eli End of Days.

1. Total Recall
2. Lastentarhan kyttä
3. Last Action hero
4.
True Lies -Tosi valheita (X)
5. Junior
6.
Eraser
7. Isäni on turbomies
8. Batman & Robin
9.
End of Days.
10.
6. päivä
11. Collateral Damage (X)

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...