torstai 21. lokakuuta 2010

DVD uutuudet: Saw V -ja VI

Saw V

Anttilasta löytyi puuttuvat Saw leffat halpaan hintaan 5,99 joten olihan ne poimittava mukaan. -Kerran sarjasta puuttui tämä (V)iides Saw elokuva -ja...
Saw VI

...-kuudes Saw elokuva -niin sen sijaan että ostan takaisin neljännen elokuvan -tulimme siihen tulokseen että minulle vaan takas Tontsan kanssa vaihtoon mennyt Saw Quadrilogy boksi -ja minulla ollut trilogia boksi jonnekkin komeroon odottamaan kohtaloaan.

DVD uutuus: Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarja

Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarja

Vihdoinkin tuli poimittua kokoelmiin tämä Jim Carreyn tähdittämä hauska seikkailuelokuva. -MatoApinan blogissa ei niinkään kauan aikaa sitten kuin 02. lokakuuta, lauantaina kun elokuva tuli telkkarista -tuli mainostettua että voisi hankkia elokuvan kokoelmiin. -Ja nytpä se sitten tuli poimittua. -Samaisessa blogauksessa MatoApinassa tuli mainittua että leffa löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista.

Ostosten esikatselu

Itiksen Anttilassa tuli käytyä ja mukaan lähti kivaa hyllyn täytettä. -Yhdet ovat syynä edellisen blogauksen Quadrilogy boksi palautukseen. -Lisää siitä sitten omissa blogauksissaan.

Ja TAAS uusi galleriakuva

Tontsan kaa 6. helmikuuta tänä vuonna tehty Saw boxien vaihto tehtiin takaisin vaihdot; -Saw Quadrilogy boxi takas mun kokoelmiin -ja kurja trilogiaboksi -ei nyt kuitenkaan kuvan tavoin roskiin..., mutta ei myöskään takas Tontsalle -vaan sitten varmaan myyntiin tai jotain. -Tilanteesta oli otettava kuva -ja totta kai...

... -oli pistettävä kuva uudeksi galleriakuvaksi. -Ei kuitenkaan uudeksi oletuskuvaksi. -Syy -miksi sain takaisin upean Quadrilogy boksini selvinnee heti seuraavissa blogauksissa.

Uusi, paranneltu Hulk kuva galleriaan

Vaihdoin edellisen Hulk galleriakuvani hieman parempaan. -Naama on parempi ja värit ovat paremmat. -Ainakin niin luulen. -Värivammaisena en osaa ihan tarkkaan sanoa..., mutta hyvältä kuitenkin mielestäni (vaikka ite sanon B)..) -näyttää. -TOD paljon paremmalta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...