sunnuntai 4. helmikuuta 2007

The Holiday arvostelut


The Holiday

Ohjaus: Nancy Meyer
Pääosissa: Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law, Jack Black, Edward Burns ja Rufus Sewell
Tuotantomaa: USA
Tuotantovuosi: 2006
Gendre: Romanttinen komedia
Ikäsuositus: K-7
Kesto: 138 min

Amanda (Diaz) on juuri jättänyt poikaystävänsä (Burns) tämän petettyä häntä sihteerinsä kanssa ja haluaa olla yksin jossain rauhassa joulupyhänä, kaukana miehistä. Niinpä hän katsoo netin kautta sopivia lomakohteita ja huomaa Iriksen (Winslet) jättämän huomautuksen. Talojen vaihto kahdeksi viikoksi. Amanda vastaa heti viestiin ja heti seuraavana päivänä hän matkustaa Englantiin missä Iris asuu ja Iris lentaa Los Angelesiin Amandan kotiin. Iriksen kotona Englannissa Amanda tutustuu Iriksen veljeen Grahamiin (Law) ja he ihastuvat ensi silmäyksellä. Los Angelesissa taasen Iris tutustuu Amandan työkolleegaan Milesiin (Black) ja heidänkin välille syntyy pikkuhiljaan romanssi. Iristä kuitenkin vaivaa tämän ihastuksensa töistä Englannissa (Sewell), joka menikin kihloihin toisen kolleegansa kanssa ja mursi Iriksen sydämen. Ja hän kihlauksesta huolimatta soittelee jatkuvasti Iriksen perään ja Lopulta tulee Los Angelesiin asti nähdäkseen Iriksen.

...

Muuten oli aika tylsähkö leffa, mutta kiitos Jack Blackin, leffan kiinostavuus nousi hitusen. En kyllä kauheasti suosittele edes DVD:ltä katsottavaksi. Menin katsomaan tämän äidin ja pikkusiskon kanssa, muuten en olisi itse koskaan mennyt moista rainaa katsomaan. Leffassa oli muutama ihan hauska kohta, mm. kohta, missä Kate Winslet ja Jack Black ovat videovuokraamossa ja Black rupee lauleskelemaan leffojen tunnareita. Ja cameoroolissa vilahtaa itse Dustin Hoffman, joka ihmettelee Blackin lauleskelua vuokraamossa. Muuta erikoista leffassa ei khyl olllut.


:):):):)/:):):):):):):):):):)

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...