tiistai 3. helmikuuta 2009

The Shadow päihitti Blade sarjat

Pitkän pohtimisen jälkeen päätin sittenkin katsoa mieluummin uudestaan elokuvan The Shadow -Varjo kuin katsoa Blade sarjaa. Jotenki ei nyt oikein napannut Blade sarjat. -Mutta kyllä ne vielä joku päivä katson -ei se nyt turha ostos saa kuitenkaan olla.

Voisi tässä ruveta katsomaan...

Boksin ykköslevyä katoin jo jonkin matkaa, mutta lopetin sitten kesken. Nyt sitten vois ilman keskeyttelyjä katsoa muutaman jakson. -Ykköslevyllä on tosin elokuvan mittainen yksi jakso, joten voisin katsoa sen nyt ainoastaan eikä useampaa jaksoa.

2x C.S.I.: New York

Nyt on jäänyt näitä blogaamatta, muutamalta tiistailta ja kaikilta tiistailta -jopa blogatuilta on jäänyt katsomatta, joten miksi blogata jos ei kerran katso..? -Siis kerkiämisen takia -ohjelman dissauksesta ei ole kyse. -Joops, mutta mitäs tämän iltaisissa, joita en pakosti kerkiä katsoa..
...

Aikuisten leikki. Aikuisten leikin lopuksi ilmaantuu ihan oikea ruumis. CSI:n harmiksi pääepäilty katoaa.
...

Tututun kuuloinen -olen tainnut nähdä. -Toisessa illan jaksossa ei ole sepityksiä -vain jakson nimi, joka on: -Äitikulta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...