torstai 13. syyskuuta 2007

Uusimmat DVD:t -OSA 2

Toinen ostos tuli tehtyä eilen. Anttilasta tuli poimittua M. Night Shayamalanin Lady in the Water trilleri. Ihan jees oli. Ei tosin paras Shayamalanin leffa, mutta OK. Nyt sitten vois taas pitää pientä taukoa, ainakin sen verran kun vuokra on taas maksettu. Sen jälkeen voi sit taas kohtuudella kuitenkin ostaa muutaman. Kunhan ruokaostoksiinki jää jotain. Ja onhan mulla jäänytkin. Olen tehnyt ruokaostokseni Hertsikan Lidlissä, niin halvalla on päässy. Ja kämppishän kans ostaa ruokaa aina välillä, niin ei mitään hämminkiä.

Uusimmat DVD:t -OSA 1

Nyt on tullut taas osteltua -viimeksihän ostin sen Nicolas Cagen NEXT leffan. Nyt tuli sit pari päivää sitten tehtyä oikein kunnon ostos, sillä tuli vihdoinkin hankittua se pitkään mainostettu Godzilla boxi. Yhteensä 6 leffaa sisältävä leffa -pari olen jo kerennyt katsoa -alkuperäisen 1954 Godzillan ja sen jatko-osan Return of Godzilla. Ihan hyviä molemmat, vaikka hassun näköinenhän se on se Godzilla robottinukke. Vielä on neljä leffaa katsomatta. Siitä boxista.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...