lauantai 7. huhtikuuta 2007

Cobra (1986)

Cobra

Los Angelesin kaduilla riehuu uudenlainen tappaja. Säälimätön, brutaali ja aina askeleen poliiseja edellä kelpuuttaa uhrikseen kenet tahansa -kukaan ei ole turvassa. Kaupunki on voimaton murha-aallon alla ja apuun kutsutaan armeijan erikoisjoukkoihin kuulunut kyttä, lain vahva käsi, Marion "Cobra" Corbetti. Cobra saa tehtäväkseen suojella tärkeää silminnäkijää Ingridiä, joka näki murhaajan itse teossa. Samalla selviää, ettei vastassa ole vain yksi murhaaja vaan kokonainen armeija fanaattisia tappajia. Cobran on otettava kaikki tappavat taistelukeinonsa käyttöön ja ladattava Jati-Macit -konepistoolinsa valmiiksi sotaan. Rikos on sairaus. Tässä lääke. Cobra.

60 kpl kevätkääryleitä


Eipä ollut kiinalaista riisiolutta kiinakaupassa -niinpä tietty: Ei saa myydä muuta kuin ravintoloissa. -Mutta löytyikin 60 kpl kiinalaisia kevätkääryleitä. -Kysyin kaupan myyjätädiltä mitä hän suosittelisi tarjoiltavaksi, kun olen menossa bileisiin missä aasiateema ja rouva kävi hakemassa pakkasesta kaksi 60 kpl:n kevätkäärylepakettia. -120 kevätkäärylettä yhteensä. Ehkä kuitenkin riittää yksi paketti. -Toisen jätän kotiin kun vanhemmille on tulossa jotain vieraita niin tarjoilkoot sit heille. -60 kpl yhdessä pakkauksessa. -TSII-SUS Christ.

Kiinalaista olutta lahjaksi


Menen tänään erään kaverini synttärikutsuille ja koska bileet ovat aasiateemaiset, vien hänelle lahjaksi kuusi pulloa kiinalaista olutta. -Siis jos löydän. Sörnäisissä on yksi kiinakauppa josta voisi löytyä. Jos ei löydy olutta vien jotain muuta sieltä kaupasta. -Sinne bileisiin olisi tarkoitus pukeutua aasialaiseen malliin, mutta jos lähden jatkoille sieltä yksiin toisiin kotipippaloihin mihin sain kutsun, niin tuskin missään kiinavetimissä olen menossa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...