keskiviikko 31. tammikuuta 2007

Illan CSI:ssä tänään

Pum Pum. Vaimonsa ja työtoverinsa murhasta syytetty mies sulkeutuu hotellihuoneeseen panttivangin kanssa.

...

Jees. Jänskältä kuulostaa.

DVD uutuudet

Kuukausiraha tuli ja samalla kauhea ostovimma. No pari tarjousleffaa nyt vain tällä kertaa tuli ostettua. Säästän ne uutuusleffat -Snakes on a Plane, Sentinel ja Omen -myöhemmäksi, kun tulee se opintotuki. Oon menossa lauantaina taas ulos kaverien kanssa, sinnekin pitää säästää.

...

Joops. Mutta ostamani leffathan ovat: Eddie Murphy klassikko Harlem Nights
ja sarjakuvafilmatisointi The Phantom.

...

Voisin perinteiseen tapaani kirjoittaa leffojen juoniselitykset kuorien takakansista. Ekana vuorossa elokuva:

The Harlem Nigts

Kolme koomikkosukupolvea tähdittävät tätä tarinaa yökerhonomistaja Sugar Raystä (Richard Pryor) ja hänen pojastaan Quickistä (Eddie Murphy), jotka taistelevat kynsin ja hampain estääkseen gangsteria ja korruptoitunutta poliisia lopettamasta heidän liiketoimintaansa.

...

The Phantom

Billy Zane on Mustanaamio tässä seikkailuelokuvassa, joka perustuu yhteen kaikkien aikojen menesyksekkäimmistä sarjakuvista!

Tarina alkaa, kun tutkimusryhmä saapuu Bengallan saarelle ja etsii Tougandan legendaarisia pääkalloja. Pääkalloilla uskotaan olevan valtavat voimat, ja ne voivat merkitä katastrofia ihmiskunnalle. Ja juuri tämä julmalla pohatalla Xander Draxilla (Treat Williams) on mielessään...

ellei yksi mies sitten pelasta päivää.

Pahuus on kohdannut vastustajansa ja upealla seikkailuelokuvalla on uusi nimi -Mustanaamio!

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...