torstai 3. toukokuuta 2007

Pari uutta DVD:tä taas


Viimeisen työharjoittelupäivän kunniaksi ja koska minulla sattui olemaan 11 euroa lompakossa, päätin sit poiketa Kampin Anttilassa katsomassa tarjousleffoja ja käsiini osuivat pitkän etsinnän jälkeen seuraavat kaksi leffaa:
Payback -Tilinteko
Mel Gibsonin tähdittämä kova actiontrilleri. -Kävin katsomassa tuon leffassa Tontsan ja yhen toisen kaverin kanssa, jonka nimeä en nyt lähde levittelemään. Mutta Matsku se ei ollut. -Tuolloin emme käyneet vielä kolmisteen leffoissa. -Nojoo, sama se. Mutta hyvä leffa tosiaan tämä Payback ja siitä onkin aikaa kun viimeksi sen näin, eli oli hyvä löytö...
...
-Toinen löytöni oli hieman tuoreempi leffa -Dukes of Hazzard, jonka kävin katsomassa peräti kaksi kertaa teattereissa. Ekan kerran ittekseni, jollion nauroin hillitömästi -ja toisen kerran silloisen tyttöystäväni kanssa, jolloin nauroin vähemmän sillä exääni ei huvittanut leffa tippaakaan jolloin minultakin lässähti tunnelma. -Mutta hyvä leffa silti -yksin katsottuna taas varmaan jaksaa naurattaa -jees löytö tämäkin. -Taino "löytö", ainahan se on ollut sielä hyllyissä -nyt vaan tarjouksessa 4,95 kuin myös Gibson leffa Payback.

Tonhan voisi tänään katsoa

(To Live and Die in L.A.)

Kivikova toimintaelokuva salaisen palvelun agentista, joka on päättänyt keinoja kaihtamatta saada kiinni toverinsa murhaajan.
Ohjaaja: William Friedkin, USA 1986. (111') Pääosissa: William L. Petersen, Willem Dafoe, John Pankow, Debra Feuer, John Turturro, Darlanne Fluegel, Dean Stockwell.
...
TOD kiinnostaa nähdä tämä elokuva. -Vois se olla muutenkin ihan hyvä leffa, mutta pääasiassa minua kiinnostaa nähdä se sen takia, koska siinä näyttelee CSI:n Gil Grissomina paremmin tunnettu William L. Petersen, joka on CSI:n kautta noussut yhdeksi suosikkinäyttelijöikseni.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...