lauantai 30. tammikuuta 2010

Daybreakers arvostelut

Daybreakers

Ohjaus: Spierig Brothers
Pääosissa: Ethan Hawke, Willem Dafoe, Claudia Karvan, Isabel Lucas ja Sam Neill
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/Australia
Genre: Kauhu
Ikäsuositus: K-18
Kesto: 98 min
Arvosana: =)

Eletään vuotta 2019. -Maailma on vampyyrien kansoittama ja ihmisiä on enää muutama harva jossain piileksimässä. -Verestä on pulaa ja vämpyyrit valmistavat suuressa tehtaassa keinoverta jossa on vain 20% ihmisverta. -Puhdasta -sitä aitoa kamaa kun on niin hankala löytää. -Ihmiskunta on tuhon partaalla ja on yksi vampyyri joka välittää ihmisistä -Edward Dalton (Hawke) -joka yhtenä iltana törmää joukkoon ihmisiä ja tarjoutuu auttamaan heitä. -Edward tutustuu ihmisjoukkoa johtavaan -itse entiseen vampyyriin -Leonel "Elvis" Cormakiin joka näyttää hänelle parannuskeinon. -Keinon jossa hänen on altistuttava vampyyrien pahimmalle heikkoudelle. -Auringonvalolle.

No jopas oli tuskaa keksiä järkevää juonisepitystä..., mutta sainpahan sentään jotain aikaiseksi. -Sitten arvosteluihin. -Kyllä oli kelpo leffa -vaikkakin paikoin tylsä -kerran sai nukahdella pariin otteeseen. -Ja nyt nukahtelua ei anneta anteeksi -olin ihan tarpeeksi levännyt ennen leffaan menoa -joten ei väsymyksen piikkiin tälläkertaa. -Siksi pitää tiputella hieman pinnoja ja antaa (=)) hymiö..., joka on kuitenkin vielä hyvän puolella reippaasti. -Loppusuoran toimintakohtaukset vetivät kuitenkin pisteet kotiin -ei hemmeti kuin upeeta. -Ehdottomasti DVD kokoelmiin -vaikka heti uutuutena. -Kuitenkin senverran hyvä oli.

DVD uutuus: Species: The Awakening

Species: The Awakening

Kolme leffaa kympillä laarista lähti vielä mukaan Species sarjan neljäs -ja takuulla osa. -Nyt sitten kaduttaa ettei koskaan tullut ostettua Species ykköstä kun se vielä oli myynnissä. -Vieläpä upeana 2. levyn julkaisuna. -Nyt sitten omistan kaksi surkeinta osaa tästä sci-fi leffasarjasta. -Kokoelmista löytyy näet jo pitremmältä ajalta lähtien myös leffasarjan kolmas osa.

DVD uutuus: Ed Wood

Ed Wood

Samasta kolme leffaa kympillä laarista lähti mukaan Tim Burtonin ohjaama -ja Johnny Deppin tähdittämä draamaelokuva -Ed Wood..., joka on muuten täysin minulle eneennäkemätön elokuva. -Ja eikös tämäkin ole pienoinen klassikko...? -Minulla riittää noita näkemättömiä klassikoita.

DVD uutuus: Spy Game

Spy Game

Anttilan kolme leffaa kympillä laarista lähti mukaan Tony Scottin ohjaama -ja Robert Redfordin sekä Brad Pittin tähdittämä trilleri -Spy Game. -Viimeksi tuli nähtyä se teattereissa..., eli on kyllä aika hemmetin pitkä aika viime kerrasta. -En muista leffasta paljoa mitään.

DVD uutuus: X-Men Origins: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine

Anttilasta lähti mukaan X-Men sarjan jatkeeksi Wolverinen oma leffa. -Nyt sitten vain kunnon X-Men iltamat pystyyn joku päivä. -Se oli tää Wolverine jolle tapahtu se MatoApinan blogissa blogaamani ällöttävä tapahtuma. -Vaikka kyllä sen heikosti näkee siitä päivän ällöttävästä kuvastakin mikä leffa siinä on.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli poikettua ja sieltä lähti mukaan monenlaista seuraavaksi esiteltävää. -Mutta ennen kuin pääsen esittelemään ostokset -on minun huomioitava MatoApinan blogissa eräästä ällöttävyydestä joka liittyy päivän ostoksiin -tai pikemminkin yhteen niistä.

Leffaan tänään: Daybreakers

Sitä voisi taas leffaan harkita mennä -ja onkin mielessä jo minkä voisi mennä katsomaan. -Nimittäin viime perjantaina ensi-iltaan ilmestynyt vampyyrirymistely -Daybreakers. -Arvostelut siis luvassa illemalla.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...