keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Uusi Facebook taustakuva

Facebook taustakuvia tykkään vaidella useammin ja suosin erityisesti dinosaurusteemaisia taustakuvia. -Olen huomannut että niillä saa eniten tykkäyksiä kuvaan. -Tässä tämänhetkinen taustakuvani -upea kuva tyrannosauruksesta.

Uusi Facebook profiilikuva

Äitienpäivänä tuli käytyä vanhempien kanssa Roihuvuoren japanilaisessa puutarhassa katsomassa kirsikkapuun kukintaa ja tulipa sitten otettua tollanen poseerauskuva kukkivan kirsikkapuun alla. -Pistin kuvan sitten samantien uudeksi profiilikuvaksi Facebookiin.

Uusi työpöydän taustakuva

Kokeilin huvikseni asettaa uutta työpöydän taustakuvaa kun siinä oli pitkään joku ongelma ettei voinut vaihtaa kuvaa ja yllätyksekseni se taas toimi ja sain laitettua uuden taustakuvan työpöydälleni. -Ja minkäs muunkaan kuvan valitsin kuin Jurassic World elokuvan logon. -Antaa sen nyt olla jonkin aikaa ennen kuin vaihdan taas uuden. -Mutta nyt saatiin takaisin nämä blogaukset. -Edellinen työpöydän taustakuva blogaus oli vuonna 2012.

Eloa HULKin blogiin

Sain kuin sainkin elvyytettyä HULKin blogin takaisin eloon -nimittäin yhdellä vanhalla blogi-idealla ja kahdella uudella idealla. -Se vanha blogi-idea on pitkään tauolla ollut työpöydän taustakuvat joka nyt tekee sitten paluun. -Uudet blogi-ideat ovat IRC-galleria kuvien tavoin uudet Facebook profiilikuvat ja kansikuvat. -Seuraavaksi blogaan siis ensiksi uusimman työpöydän taustakuvan -sitten Facebook profiilikuvasata blogaus ja lopuksi taustakuvasta oma erillinen blogauksensa. -Kyllä näillä eväillä saa pidettyä tätäkin blogia elossa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...