maanantai 26. joulukuuta 2022

DVD uutuus: The Man with the Iron Mask

The Man with the Iron Mask

Tässä on melko vahva ehdokas illan leffaksi..., mutta jos osoittautuu liian pitkäksi (tarkistan kohta leffan keston) niin saatanpa sittenkin katsoa yhden niistä Segal leffoista. Mutta tätä olen kyllä jo pitkään himoinnut kokoelmiin ja nyt kerran löytyi niin pitäis se melkein sit kans katsoa..., mutta tosiaan jos osoittautuu yli pitkäksi niin näin myöhään en kyllä jaksa enää aloittaa.
 

DVD uutuus: Actionheroes: Steven Seagal

Tässä on kova löytö: Steel box julkaisu mikä sisältää neljä Stenen Seagalin elokuvaa ja kaikki ennennäkemättömiä. Boxi sisältää mm. seuraavat elokuvat.

  • Final Mission
  • General Commander
  • The Keeper
  • Code of Honor
Vaikka ovatkin kaikki ennennäkemättömiä niin vielä on yksi leffa esiteltävänä joka saattaa viedä illan leffan paikan.
 

DVD uutuus: Where the Crawdads Sing

Where the Crawdads Sing

Tämäkin hankinta tuli viimeksi nähtyä teattereissa ja tämä on kyllä paras näistä kaikista kolmesta. Silti tosin en pistä vielä tänään uusintakatseluun sillä tuli löydettyä muutama mitä en ole aikaisemmin nähnyt. Ne tietysti katson eka.
 

DVD uutuus: Amsterdam

Amsterdam 

Filmihullusta lähti mukaan myös tämä viimeksi teattereissa nähty elokuva ja tämä oli kyllä hieman pitkästyttävä..., mutta kovien näyttelijöiden takia silti oli hankittava kokoelmiin. 
 

DVD uutuus: Don't Worry Darling

Don't Worry Darling

Filmihullusta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty tieteisjännäri joka oli kyllä hieman sekava. Mutta ihan hyvä kuitenkin oli..., mutta saas vaan nähdä milloinka pistän uusintakatseluun sillä muutakin katseltavaa kyllä riittää.
 

Ostosten esikatselu

Eipä ollutkaan vielä vuoden viimeiset leffahankinnat ne edelliset leffat vaan tänäänpä tuli tehtyä vielä tollaset löydät. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Tämä olisi ollut kiva tietää ajoissa

Jaahas - vai että Salkkarit oli mennyt joulutauolle ja palaa ruutuun vasta 23.1. Tää olisi ollut kiva tietää jo aikaisemmin niin en olisi valvonut klo 00:01 nähdäkseni viikon ekan jakson. En nähkääs vieraillut MTV3 sivustolla sitten perjantaisen Salkkarijakson jälkeen niin ei sitten tullut ajoissa tietoisuuteen tämä uutinen joulutauosta. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...