keskiviikko 3. joulukuuta 2008

C.S.I.

Hirtetyn arvoitus. Grissom tutkii outoa murhaa, jossa hirtetty mies näyttää naiselta.
...
Poikkeuksellisesti CSI:n kohdalla ei ollut oheista valokuvaa Telkku.comin ohjelmasepityksissä joten tyydyn tälläkertaa ohessa olleeseen "punainen X Ei kuvaa saatavilla"-kuvaan. -Ei jaksa Googlettaa nyt. -Mutta mitä itse jaksoon niin kyllä mielenkiintoiselta kuulostaa. Odotan innolla.

DVD uutuus: The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Että pitikin poiketa kotimatkalla vanhempien luota omaan kotiin Sörnäisten Filmtownissa. Sielä piti sitten huomata että kolmas Muumio-elokuva oli tullut vuokraan ja täten myös myyntiin -varmistin vielä vuokraamon neidiltä ja kyllä näin oli. Eli eikös sit heti pitänyt suunnata lähimpään Anttilaan, joka on Kaisaniemessä Kodin 1 Anttila ja sieltä sitten tuli poimittua mukaan tämä TOD LOiSTavuus. -Tai no ei nyt ykköseen verrattuna mitään -eikä nyt ehkä kakkoseenkaan, mutta ylipäänsä kolmanneksi muumioseikkailuksi yllättävän hyvä vai sanoisinko jopa TOD hyvä. -Sama hauska meininki jatkuu. Putki pitää kyllä joku päivä tehdä. -Mutta huomenna kyllä katon ton muuten vain erikseen -putki sitten paremmalla ajalla ja siihen asti en malta odottaa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...