perjantai 3. elokuuta 2007

No nyt kun tuli Jaws ygs ja kags (:D) katottua, niin...

Jeps. Eilen ku tuli katottua Tappajahai 2 uusiks ja se ykkönenki sitä ennen, niin eiköhän katota koko sarja sit uudestaan. Nyt sitten vaan kolmatta Jawsia pyörimään. On muuten ehkä sarjan huonoin, ainakin tehosteiden osalta. Neljännestä en edes muista mitään mitä siinä tapahtui. -Mutta nyt nauramaan Jaws 3:sen surkeille tehosteille.

MAD #480

Voisi käydä keskustan akateemisesta kirjakaupasta selaamassa ja ehkä jopa ostamassa uusimman englanninkielisen Mad numeron. Siinä näkyy ainakin olevan parodiaa Transformers elokuvasta ja uusimmasta Harry Potterista. Ja nähtävästi myös Adam Sandlerin uutuuskomediasta I Now Pronounce You Chuck and Larry. Toivottavasti ei vain tuota pettymystä. Nykyään on aika monasti saanut pettyä uuteen Mad lehden sisältöön. Jos kannessa mainitaan jokin leffa, se ei aina ole osoittautunut siksi minä sen toivoi, vaan joku tylsä pikku parodia, joka harvemmin naurattaa. Olis syytä, että ainakin tuo Transformers juttu olis kunnon leffasatiiri hauskalla pilanimellä. -No, mennään ottamaan selvää.


Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...