perjantai 16. tammikuuta 2009

RocknRolla arvostelut

RocknRolla

Ohjaus: Guy Ritchie
Pääosissa: Gerard Butler, Thandie Newton, Tom Wilkinson, Mark Strong, Karel Roden, Jeremy Piven ja Ludacris
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: UK
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 114 min
Arvosana: =)

Taulu, jota ei koskaan näytetty mitä se esitti -tuntui olevan keskeisessä osassa elokuvan juonta. -Ainakin siitä kaikki leffan ongelmat alkoi, kun venäläinen mafioso nimeltään Uri (Roden) antaa kalliin onnentaulunsa lainaksi tuomaan onnea herra Colelle (Wilkinson) -ja joku sitten varastaa tämän taulun herra Colelta. -Ja sitten yritetään kuumeisesti saada taulu takaisin ja konna kiinni. Enempää en saa juonesta irti, joten siirryn itse arvosteluihin.

Jälleen kerran mainio rikostoimintatrilleri Guy Ritchieltä -hauskaa läpän heittoa riitti Lock Stock ja Snatch tuttuun tapaan. -Kuitenkaan ei valitettavasti yltänyt aivan edellämainittujen tasolle paikoittaisen tylsyytensä ansiosta, mutta ehdottomasti kuitenkin ansaitsee (=)) hymiön, joka on kuitenkin toiseksi paras asteikossa, eli ei vielä mennä täysin huonon puolelle. -Eli siis pieniä haittapuolia löytyy, mutta silti viälä hyvä ja ehdottomasti DVD:n arvoinen ja suositeltavan arvoinen teattereihin mentäväksi.

Tänä vuonna pistetään paremmaksi

2007 kertyi 695 blogausta, ja viime vuonna jäi vähemmälle -vain 503 blogausta. No, alkuvuonna 2008 vielä seurustelin, eli silloin jäi kyllä blogailut vähemmäksi. -Tänä vuonna TOD pitää pistää paremmaksi nyt kun ei ole -ainakaan vielä -tyttöystävää jota pitää huomioida. -Tosin tuli kyllä seurusteluaikoinakin istuttua aika usein koneella ja se olikin osa syy miksi exäni pisti poikki. -Kaduttaa edelleen etten huomioinut häntä silloin enemmän.
-No, mutta tänä vuonna tuskin tulen tapaamaan ketaan -aikaisemmanki exän jälkeen kesti 3-4 vuotta ennen kuin tapasin nyt tän uudemman exäni, eli blogitusta sydämen kyllyydestä. -No totta kai hoidan kouluhommatkin sun muut, mutta kyllä siinä ohessa ehtii -varsinkin pitemmillä lomilla sitten.

Leffaan tänään: RocknRolla

Ou yeah. -Tänään MatoApinan Matskun kaa kattomaan Guy Ritchien rikosleffaa RocknRolla. -Tontsa ei harmi halunnut tulla mukaan, mutta vaihteeksi näin kahdestaan. -Ja kävinhän mä kerran Tontsan kaa kahestaan kattoo sen Yes Man leffan -nyt sitten vuorostaan Matskun kaa tää. -Arvostelut sitten tulossa viälä illempana tänään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...