keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Bruce taivaanlahja juuri päättyi, Evania kehiin

Sinne päättyi Bruce Almighty. -Nyt sitten heti perään LOiSTava jatko-osa Evan Almighty -pääosassa ykkösessä pikkuroolin heittänyt Steve Carell. -Eiköhän sitten aloitella?

Illan ohjelma: Bruce -ja Evan Almighty putkiloon katseloon

Taas tuo vammainen tapa ilmaista, mutta samapa tuo. -Kunhan viesti on selvä. -Joo, eli illempana sitten katson molemmat putkeen Bruce Almightyn sekä Evan Almightyn. -Mutta nyt se yksi juttu hoitamaan -kuten alempana aikaisemmin mainitsinkin, että hoitaisin sen sijaan että jumittaisin koneella, mutta toisin sitten kävi -kuten myös mainitsin alempana DOUBLE EDITtinä. -Joops, mutta tollasta illalla.

Helsinki City Walk

Nyt on niin kaunis päivä ulkona, että voisin tärkeimmät blogailut blogailtuani tehdä kunnon Helsinki City Walkin. -Kuvan karttaa tässä ei tarvita. -Tutut paikat kun kiertää voi vain antaa jalkojen viedä.
...

EDIT. Tulikin aikaisempi lähtö kun tyttöystävän piti juuri soittaa ja muistuttaa eräästä hoidettavasta jutusta, jolle tulee kiire jos vetelehdin kotona eka koneen ääressä. -No, reissun jälkeen sit.

DOUBLE EDIT. Jämähdinpä sittenkin koneelle :ashamed:...:/...:|..

(C.S.I.)

Labbisrotat. Hodges vakuuttaa kolleegoilleen, että Grissom haluaa heidän tutkivan pienoismallimurhia.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...