sunnuntai 13. joulukuuta 2009

DVD uutuus: Kauhea kankkunen

Kauhea kankkunen

Eipä ollutkaan viimeinen esiteltävä tuo edellinen Traffic-leffa. Meinasi aivan unohtua hulluttelukomedia -Kauhea kankkunen..., joka tuli poimittua Anttilan reissulta myös mukaan kaikkien noiden edellämainittujen ohessa. -Noniin -siinä oli viimeinen esiteltävä. --Kiitos ja näkemiin.

DVD uutuus: Traffic

Traffic

Viimeinen leffa esittelyssä -ja myöskin viimeinen leffa kolme leffaa kympillä laarista -Stephen Sodenbergin ohjaama Oscar-leffa -Traffic lähti mukaan kasvattaen siinä olevien tähtien -Michael Douglas, Dennis Quaid ja Catherine Zeta-Jones kokoelmia. -Ja taitaa leffassa esiintyvän Don Cheadlenkin leffoja löytyä jo muutamisen kappaletta.

DVD uutuus: The Hurricane

The Hurricane

Denzel Washington kokoelmaa tuli laajennettua ennennäkemättömällä nyrkkeilydraamalla -The Hurricane. -Sinne meni samaan riviin muiden vastaavien kanssa (Rockyt, Ragging Bull, Million Dollar Baby). -Vielä puuttuu Will Smithin tähdittämä upea leffa -Ali.

DVD uutuus: Cleaner

Cleaner

Renny Harlinia tuli poimittua myös mukaan -Samuel L. Jacksonin tähdittämä rikosleffa -Cleaner. -Anttilan kolme leffaa kympillä laarista tuo tuli poimittua ja sieltä räsähti siis myös kaksi muuta seuraavaksi esiteltävää leffaa.

DVD uutuus: Howard the Duck

Howard the Duck

Anttilassa tuli tehtyä upea löytö -ennennäkemätön klassikko..., josta Matsku ja Tontsakaan eivät olleet aikaisemmin edes kuulleet -ite sentään olen ollut tietoinen leffasta ja sen olemassa olosta. -Ja sielä se sitten koreili Anttilan kokoelmissa joten olihan se TODellakin hankittava kokoelmiin. -Ja mistäs leffasta on kyse..? -No tietenkin George Lucasin -Howard the Duck leffasta.

DVD uutuus: Freddy vs Jason

Freddy vs Jason

Kerran tuli ostettua se Elm Street keräilyboksi..., niin pitihän sitä toki saada myös kokoelmiin jo entuudestaan VHS kokoelmistakin löytyvä -Freddy vs Jason. -Nyt on sitten ainakin kaikki Freddy Kruger leffat. -Vielä pitäisi sitten poimia jostain kaikki Jason Vorhees leffat..., eli -Perjantai 13. päivä leffat. -Plus (+) tietenkin Jasonin oma leffa -Jason X. --Niin, ja sitten tietysti myös uusintafilmatisoinnit -uusin Friday the 13th -ja sitten on tulossa ensi vuonna uusintafilmatisointi Elm Street leffallekin..., eli sitäkin sitten odottelemaan innolla kokoelmiin hankittavaksi.

DVD uutuudet: Crank 1-ja 2

Crank

Anttilasta pamahti mukaan Jason Stathamin tähdittämä toimintarymistely -Crank..., jonka olen kerran aikaisemmin nähnyt leffa-illassa team MatoApinan kanssa..., Matskun kotona. -Halvan hintansa, 3,95 -ja eräästä toisestakin syystä tuli hankittua tämä upea toimintaleffa..., nimittäin mukaan lähti myös...
...


Crank: -High Voltage

Upean toimintarymistelyn jatko-osa lähti samalla ostamalla mukaan matkaan. -Tuli katsottua se team MatoApinan kanssa -myöskin muuten nyt leffaillassa..., mutta nyt meidän (Jack Shiraz) kämpillä. -Tontsa ja Matsku eivät innostuneet..., mutta minun mielestäni se oli kyllä viihdyttävä ja hauska.

Ostosten esikatselu (NO PHOTO AVAILABLE)

Kuten otsikossakin suluissa isoilla kirjaimilla lukee..., niin ei kuvaa saatavilla -tai otsikon tavoin englanniksi -no photo available --ja pitäisikö vielä otsikon tavoin laittaa isoin kirjaimin englanniksi -NO PHOTO AVAILABLE. -Joops..., eli eiköhän siirrytä suoraan esittelyihin..?

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...