torstai 20. heinäkuuta 2023

Pistinpä tilaukseen

Tilasinpa pitkästä aikaa eBaystä pelin. Kuvassa yllä👆 tilausvahvistus mistä sensuroin osoitteeni. Mutta itse tilaukseen.
Tulipa nimittäin tilattua Ducktales 2 Game Boy peli. Arvioitu saapumisaika on 27. heinäkuuta. Ei muuta kuin odottelemaan.

Päivän juoma: Sol.

Korkkasin toisen ruokajuoma oluen joka oli tälläkertaa tollanen Sol. olut.
Sekin tuli merkattua sinne Untapped sovellukseen ja sain siitä kaksi tarraa joista eka on -"To Go Please" -tarra jolla pääsin 6. tasolle.
Toinen tarra on -"Verified Adventure" -tarra jolla pääsin 46. tasolle.

Välihuomio

Olen koko ajan puhunut päivän juoma blogauksissa Untapped tarrojen kohdalla että ne on tiettyjä määriä laatuaan ne tarrat vaikka ne ovatkin leveleitä missä nousen ei tarrojen määrä. Eli ehkä jatkossa voisi mieluummin sanoa tyyliin -"sain tarran 99 Bottles jolla pääsin tasolle 42" -tai jotain. Olipa tämäkin järkevä blogipäivitys..., mutta mikäs siinä - kertyypähän blogauksia.

Päivän juoma: Rainbow Sombrero

Tänään tuli syötyä Tex Mex henkistä ruokaa joten juomatkin oli oltava sen mukaisia. Tulipa nimittäin juotua tollanen Rainbow Sombrero olut.
Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukseen ja sain sieltä peräti viisi tarraa joista eka on -"99 Bottles" -tarra joka on 42. laatuaan. 
Toinen tarra on -"Untapped at Home" -tarra joka on 35. laatuaan. 
Kolmas tarra on vanha tuttu -"Photogenic Brew" -tarra joka on jo 86. laatuaan. 
Neljäs tarra on -"Brewery Pioneer" -tarra joka on 30. laatuaan. 
Ja sitten on vielä -"Lager Jack" -tarra joka on 8. laatuaan. 

 

DVD uutuus: Evil Dead Rise

Evil Dead Rise 

Tämä Filmihullu hankinta tuli käytyä katsomassa teattereissa joten katson tämän näistä tämän päivän hankinnoista sitten viimeisenä. 
 

DVD uutuus: Marlowe

Marlowe

Filmihullusta lähti mukaan tämä jännityselokuva mikä on muuten toinen elokuva missä nähdään näyttelijät Liam Neeson ja Jessica Lange yhdessä. Ensimmäistä kertaa he näyttelivät yhdessä elokuvassa Rob Roy vuonna 1994. Tämä on joko tämän illan toinen leffa tai huomisen toinen leffa.
 

DVD uutuus: The Unbearable Weight of Massive Talent

The Unbearable Weight of Massive Talent

Filmihullusta lähti mukaan tämä näkemätön Nicolas Cage leffa mikä toimiikin sitten tämän illan leffana. Tässä ei nyt varmaan muuta lisättävää - MatoApinan blogissa sitten lisää päivän leffa blogauksessa.
 

Ostosten esikatselu

Tänään tuli poikettua Filmihullussa ostoksilla ja mukaan lähti tollanen setti tälläkertaa. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...