lauantai 16. toukokuuta 2009

Kävijälaskurin tämänhetkinen tilanne

Blogini kävijälaskuri näyttää huimaa lukua, 10047 kävijää. -Kohta joudun kuitenkin tekemään perinteiset EDIToinnit, kun luku tosta vielä nousee. Ja sehän oli se kolme kertaa vain kun EDIToin.
...

EDIT. Ja heti nousi kahdella -10049.

EDIT 2. Kerkesin edes tallentaa edellistä EDITtiä, niin taas kaksi -nyt 10051.

Blogiuudistus -ei kummoinen sellainen

Tästä päivästä alkaen -seuraavan kerran kun listaan jonkun näyttelijän leffat blogiini, niin voisin sommitella blogauksen kuvat tolleen -iso oletuskuva keskelle ja pienemmät kuvat sivuille. Mitä enemmän kuvia sen parempi. -Ei muuta.

Morgan Freeman movies


Oscar-palkittu näyttelijä Morgan Freeman kuuluu yksiin suosikkinäyttelijöistäni ja häneltä on nyt kerääntynyt aika monta leffaa kokoelmiini. -Täten voisinkin tähän alas listata kaikki omistamani Morgan Freeman elokuvat. -Niitä on jo sen verrän, etten kyllä millään jaksa linkittää niitä Imdb:hin. -Mutta ne kyllä ovat jo erilaisissa DVD esittelyissä ja leffa-arvosteluissa kertaalleen jo linkitetty, niin turhaan nyt taas kerran.

Mutta seuraavaksi vain listaamaan miehen leffoja ja tietysti aikajärjestyksessä -vanhimmasta uusimpaan leffaan. -Pistetäänpä lista oikein otsikon kera.

Morgan Freeman collection


1. Robin Hood -Varkaiden ruhtinas (1991)
2. Seven (1995)
3. Jäähyväiset tytöille (1997)
4. Amistad (1997)
5. Tappava seitti (2000)
6. Peloista pahin (2002)
7. Bruce taivaanlahja (2003)
8. Unensieppaaja (2003)
9. Million Dollar Baby (2004)
10. Batman Begins (2005)
11. Danny the Dog (2005)
12. Lucky Number Slevin (2005)
13. Evan taivaanlahja (2007)
14. Dark Knight (2008)
15. Wanted (2008)

Ihan kiitettävän paljon on jo leffoja, mutta kyllä se tuosta tulee vielä paisumaan. -Miksikäs muuten 3- ja 5 ovat tummennettuja..? Onko se merkki että katon ne..?

DVD uutuus: Brokeback Mountain

Brokeback Mountain

Anttilasta, jonka kotisivuilta oheinen kuvakin on peräisin -tuli poimittua mukaan Ang Leen ohjaama, 3 Oscaria voittanut, mm. paras ohjaus -Brokeback Mountain. Aluksi suhtauduin leffaan hieman epäluuloisesti, mutta sitten olen saanut kuulla sellaisia kehuja, että pitihän se nyt kokoelmiin saada.

DVD uutuus: Million Dollar Baby

Million Dollar Baby

Tontsalta ostin kahdella eurolla kokoelmiini tämän Clint Eastwoodin Oscar-palkitun nyrkkeilydraaman. Syyn miksi ostin leffan selvinnee lukemalla Tontsan blogia. -Morgan Freeman kokoelma muuten paisui taas yhdellä. -Voisikin tehdä listan -erillisenä blogauksena tietty -mitä kaikkia leffoja herralta jo löytyy kokoelmista.

Ostosten esikatselu

Jälleen kerran tuli tehtuä löytöjä -tai tuon vasemmanouoleisen kanssa on toisenlainen tarina taustalla, mutta oikeanpuoleinen tuli löydettyä tutusta ja turvallisesta Anttilasta. -Ei muuta kuin erkseen esittelemään -aloittaen vasemmanpuoleisesta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...