torstai 31. tammikuuta 2008

Duck Tales

Tähän päättyi meitsin lyhyt esittely lapsuuden suosikki TV-ohjelmista. -Enempää en muista saati jaksa blogata. -Tässä oli parhaimmat. Tämäkin vielä -Duck Tales -Ankroniikka -yksiä hauskimpia ohjelmia kans.

Denver the Last Dinosaur

Eipä kuulunut niihin supersuosikeihin, mutta tätä tuli paikoin seurattua aina kun tuli. -Tunnari on hyvä. -En ole aikoihin kuullut sitä, mutta muistan vieläkin miten se menee.

Teenage Mutan Ninja Turtles

Megasuosikeihin lukeutuva TOD LOiSTavuus, jota omistin VHS kasetteina 3 kappaletta. -Taitaa olla vieläkin tallessa yksi niistä jossain pikkusiskon huoneessa. -Anttilassa myytäisiin tätä ihanuutta DVD boxeina, mutta taidan olla jo liian vanha sellasia ostelemaan.

The Real Ghotbusters

Yksiä megasuosikeistani, jonka alkamista aina odotin suurella -tarkoitan SUURELLA innolla. -Tunnistin, että ohjelma alkaa heti siitä, kun näin telkkarissa asvalttipinnan, jota haamujengin logo-kummitus käveli ohjelman alkutittelissä. -Voin edelleen katsoa tätä LOiSTavuutta kahden jakson verran Ghostbusters 2 elokuvan extroista.

Lupin

Voi "sydän" "sydän" "sydän". -Jälleen yksi TOD suosikeistani, jota myös tuli Italiassa asuessa seurattua. -Itse asiassa kaikki esiteltävät ohjelmat ovat niitä, mitä katselin Italiassa. Olisi voinut tuon seikan mainita esipuheessa, niin ei tarvitse jokaisessa erikseen. -No, mutta nytpä ei tartte seuraavassa.

Inspector Gadget

Tätäkin tuli Italiassa asuessa seurattua suurella innolla. -Kuten edellisen tavoin, myös tätä aina odotin innolla, että tulisi -ja olin sit iki iloinen kun se sitten tuli. -LOiSTava sarja kyllä oli. -Ikävä sitäkin :'(.

Yattaman

Tätä tuli Italiassa asuessa katsottua -yksiä lempiphjelmistani nappulana. -Hieman Pokemonin kaltainen paitsi 100 x parempi. -Innostuin joka kerralla, kun ohjelma alkoi telkusta. -Tosi ikävä sarjaa :'(.

Hulk esittää...

Tuli tässä koulusta tultaessa mieleen sellanen jutska, että voisin esitellä Tiltissä ja omassa Incredible Hulk blogissani omat lapsuuden TV-ohjelmat -lastenohjelmat lähinnä -ja muistella niitä lämmöllä. Eli blogi (Tilt) on nyt hetken varattu.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...