keskiviikko 26. marraskuuta 2008

DVD uutuudet: Neljän leffan, kahden levyn julkaisu

Eräs erittäin rakas ystäväni ja luokkatoveri soitti yksi päivä minulle ja ilmoitti ostaneensa minulle leffan -tai pikemminkin neljä leffaa sisältävän, kahden levyn DVD:n. -Ykköslevy sisältää elokuvat...
...

Attack of the 50 Foot Woman
Men of War

Tuota ekaksimainittua olen miettinyt jopa hankkivani mikäli yksittäisenä olisi löytynyt, mutta kelpaa näinkin. Jälimmäinen ei olisi käynyt mielessäkään, mutta tässä muodossa ei ole valittamista.
-Ja mitäs kakkoslevyllä, sehän sisältää elokuvat...
...

Red Surf
Russian Ninja

Kakkoslevyllä selvästikkin ekana mainittu leffa on kiinnostavampi. -George Clooneyn joku kasarileffa -toki sellainen kiinnostaa. Toinen leffa on joku ihme Russian Ninja, tai kuten Imdb tiedoissa "Russian Terminator", josta ei edes sopivaa kuvaa löytynyt. Eli varmaan huonoin kaikista neljästä. -Mutta kelvatkoon joukkoon. -Mutta ilahduttavaa että on kavereita jotka ostelee leffoja tolleen yllärinä. Ei sitten haittaa vaikka leffat vähän olisivatkin huonoja -ajatus on kuitenkin tärkein.

C.S.I. (K-15)

Helvetin esikartano. CSI etsii paholaisen kätyriksi leimattua nuorta tyttöä, jonka muut perheenjäsenet on murhattu. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
K-15 merkintä. Luvassako siis paljon verta ja suolenpätkiä? -No ainakin verta jos ei nyt ihan suolenpätkiä. Odotan suurella innolla illan jaksoa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...