perjantai 23. maaliskuuta 2007

Päättämiseen ei mennyt kauan

No siihen ei mennyt pitkään minkä leffan valitsin katsoa Arska kokoelmistani. -Meitsihän katsoo James Cameronin ohjaaman toimintapläjäyksen True Lirs -Tosi valheita. Toi on khyl yksii parhaimpia Arska leffoja sit Terminator 2:sen jälkeen. -Jeps jeps.

Leffaan menon voi unohtaa :x...:$...:'(

Joo. Leffaan menon voi tyystin unohtaa. Seuraava näytös alkais ihan kohtapuolin -20.30 ja seuraava sen jälkeen alkais vasta klo 23.00 ja no chanse in hell että olen siihen menossa. -V|tun myöhäseks menee saattannaH. -Olis jääny arvostelut huomiselle ja on se nyt kiva arvostella leffa samana päivänä ku sen on nähny. -Mut huomen sit vois harkita mennä tohon 20.30 näytökseen, tai ehkä jopa aikasempaankin, saa nyt nähdä. -Nyt ei voi sit muuta ku kattoo joku DVD leffa. -Tai jatkaa VHS leffojen uudelleen katsomista. -Ehkä joku Arskan toimintarymistely vois olla nyt hyvä. -Mutta mikä, se selviää seuraavassa blogauksessa.

Voisi mennä leffaan tänään

Nyt kun on taas ihanaa, viikonloppu nii meitsihän vois mennä tänään leffaan. -Ajattelinpa mennä katsomaan sellasen prätkähuristelukomedian ku Wild Hogs. Pari kertaa nähny trailerin ja hauskalta kyllä näytti. -Ja niitä sarjalippuja kun sattuu vielä olemaan niin TOD kannattaa nyt sit mennä. -Säästän tänään myöskin ensi-iltaan tulleen Numero 23:sen jollekkin toiselle päivälle katsottavaksi. -Mutta sekin kullä TOD kiinnostaa. -Jim Carrey ekassa jännitysleffassa vieläpä pahiksen roolissa. Tai niin olen ainakin ymmärtänyt että Carrey on hieman seko kyseisessä leffassa. -Mutta tänään toi Wild Hogs ja arvostelua sit taas luvassa illemmalla.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...