sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

The Incredible Hulk arvostelut

The Incredible Hulk

Ohjaus: Louis Leterrier
Pääosissa: Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, Tim Blake Nelson, Ty Purrell ja William Hurt
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuoitus: K-13
Kesto: 114 min
Arvosana: =)


Mitenkäs nyt pistäisi sanoiksi leffan tarinan? -No se on kyllä nyt hyvin hankalaa joten taidan sen jättää väliin. Vahingossa kuitenkin vain spoilaan jotakin ja sitä riskiä en ota. -Menkööt lössi itse katsomaan leffan ja saakoot tarinan selville.

Paikoin oli hieman tylsähkö -siksi tuo (=)) hymiö, mutta kivenkovan actionin ansiosta lunasti kyllä paikkansa hyvien leffojen joukossa ja paikan DVD kokoelmissani sitten ilmestytytään joskus. Ehdottomasti suosittelen -voittaa ainakin toimintansa puolelta Ang Leen viiden vuoden takaisen Hulk rymistelyn.

Leffaan tänään The Incredible Hulkkia

Kuvastahan näkeekin sen ajan, eli se on toi Tennispalatsin aikaisempi näytös eli klo 18:15 johon olisin yrittämässä silleen vain mennä mitään varailematta. -Jos nyt lähden ajoissa ja sitten sieltä tennarista ei saisikaan paikkoja, voin aina kokeilla Kinopalatsiin tuohon 18:30 näytökseen. -Mutta noihin myöhempiin en sitten mene kun huomenna on sit taas töitä jaksettava.

DVD uutuus: Dark Floors

Dark Floors

ABC!-bensa-asemalta tuli poimittua mukaan Lordi-filmatisointi Dark Floors sielä kun tuli automatkalla poikettua. Sain kaverilta kyydin kotiin Kemiössä päin sijaitsevalta kesämökiltä missä olin viettämässä juhannusta ja poikettiin tosiaan matkanvarrella ABC!-bensiksellä josta tämä sitten löytyi. -Sielä oli muitakin aika hyviä vaihtoehtoja, mm. American Gangster, mutta sitten tämä Dark Floors kuitenkin vei huomion muista. -Ehkä sen takia, että oli ainoa mitä en vielä ollut nähnyt. Sielä oli aika paljon sellaisia mitä jo nähty tai mitä jo hankittu, kuten AVPR. -Onkin muuten ensimmäinen kotimainen filmi minkä omistan. -Mombasa ja Tyttö sinä olet tähti olivat exän leffoja. Tämä on eka oma.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...