maanantai 5. maaliskuuta 2007

Taas jäi Omen ja Big Momma's House 2 ostamatta


Sen siaan nappasin Sokoksen valikoimista mukaani kaksi sellaista leffaa mitä en ole vielä nähnyt (Omenin ja Big momman olen nähnyt molemmat). -Ekana osiu käsiin upeissa kuorissa toimintakomedia Bandidas, tähtösinä Salma Hayek ja Penélope Cruz. Toinen leffa on muöskin toimintakomedia Matador, tähtinä Pierce Brosnan ja Greg Kinnear. -Mutta kyllä ne Omenit ja Big Mommat vielä hankitaan.

...

Omenista tuli mieleen, näin sielä Sokoksen valikoimissa The Ultimate Omen collection boxin missä ois ollu kaikki alkuperäiset -mitkä mul tosin jo on -paitsi Omen IV, joka myös oli mukana boxissa ja Omenin uusintafilmatisointi mitä meitsi oli ostamassa yksittäisenä. -Kaikki samassa syssyssä ja tais olla viel 24 € eli ei edes kauheen kallis. -Mutta tuskin kannataa sen yhden puuttuvan (Omen IV) ja sen uuden Omenin takia sitä ostaa. Etsii sit yksittäisenä sen neljännen jostain.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...