keskiviikko 9. joulukuuta 2009

C.S.I.

Mitäs illan CSI jaksossa tänään on luvassa...?
...
Ei pakotietä. Rikospaikkatutkijat hälytetään tapahtumapaikalle, jossa kaksi ihmistä kuoli ammuskelun seurauksena. Lähitalojen asukkaat ovat järkyttyneitä, koska alue on yleensä rauhallinen. Tutkijat päättelevät löydöksistä, että jokin jengi liittyy ammuskeluun. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Yhdeksäs tuotantokausi.

DVD uutuus: The Nightmare on Elm Street Collection

Anttilasta rysähti mukaan kova kauhusetti -nimittäin kaikki 7 Painajainen Elm Streetillä -leffaa yhdessä keräilykotelossa -FUCK YEAH...!!111111111 -Alas jokaisesta pieni selostus.
...

A Nightmare on Elm Street

Kerran nähty TV:stä..., mutta en kyllä muista paljon paskaakaan -paitsi sen kun Johnny Depp imaistiin sängyn sisään ja sitten roiskui verta niin maan perkeleesti.

A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge

Tätä kakkosta en muista nähneeni -eiku hetkinen..., oonko sittenkin -myöskin TV:stä...? -No jos oon nähnyt -en ainakaan muista yhtikäs mitään.

A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors


Vähän Shakespeare style; -ollakko nähnyt, vai eikö olla -kas siinä pulma. -Next.

A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master

Tästä nyt oon ainakin ihan 100% varma etten ole nähnyt. -Vai oleno sittenkään...?? -DAMMIT -mun pää räjähtää...!!

A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child

Taas aika varma etten ole nähnyt..., mutta vain -"aika" -ei kyllä ihan 100% varma. -Eiku joo -kyllä aika hemmetin varma etten tätä oo nähny.

Freddy's Death: The Final Nightmare

Sama sepitys tämän kohdalla kuin kahdessa edellisessä. -Aika varma..., mutta en kyllä 100%. -Next and the last one -thanks.

New Nightmare

No tämän olen kyllä varmuudella nähnyt -sillä tämä löytyy myös entuudestaan VHS kokoelmista -ja tulipa ainakin 2 kertaa se katsottua. -Kerrankin täysin varma asiasta -eikä vain ihan varma.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli jälleen poikettua -ja ei toki tullut lähdettyä sieltä tyhjin käsin -ehei. -Seuraavaksi sitten vain ostoksen esittely omassa blogauksessaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...