lauantai 27. joulukuuta 2008

Yes Man arvostelut

Yes Man

Ohjaus: Peyton Reed
Pääosissa: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins, Rhys Darby, Danny Masterson ja Terence Stamp
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 104 min
Arvosana: :/

Carl Allen (Carrey) keksii aina tekosyitä kaikkeen kun häneltä pyydetään jotain, tai halutaan jonnekkin. Hänen vanha kaverinsa Nick (Higgins) suosittelee hänelle eräänä päivänä Yes-luentoa jossa guru Terrence Budley (Stamp) kertoo sanan "kyllä" merkityksestä elämään ja takoo Carlin päähän että "kyllä" sanan käyttäminen parantaa hänen elämäänsä. Luennolta poistuessa Carl vastaa kaikkeen "kyllä" ja suostuu mitä kummallisimpaan tempauksiin.

Yes Man elokuvan idea on hauska, mutta toteutus on vähän tylsä -ja pahimmaksi pettymykseksi ainakin näin Jim Carrey fanina, joudun toteamaan ettei ollut parhainpia Carreyn leffoja. Eipä enää väännellyt kasvojaan tuttuun tapaansa. -Muutama hauska pätkä leffassa toki oli, mutta ei pelastamaan leffaa. Tästä syystä leffa ansaitsee (:/) hymiön, joka siis tarkoittaa että leffa "menettelee". -Merkintä on toiseksi huonoin -sitten tulee (:x) hymiö, eli pa5ka, eli aika tosi huonosti Carrey-leffalta. -DVD:lle ehkä sitten vasta tarjousleffoista tosi alhaiseen hintaan. -Nyt sitä uutta naamanvääntökomediaa vaan kehiin Carrey.

DVD uutuudet: Charlie's Angels box set

Charlie's Angels
Charlie's Angels: Full Throttle

Juuri kun olin saanut maksettua edellämainitut ostokset niin totta kai piti sitten mennä viälä huomaamaan hyllyköissä Charlien enkelit boxi missä molemmat leffat, niin kiitos ja kokoelmiin sekin viälä sitten. -Samasta hyllyköstä löytyi myös eräs toinen boxi, mutta se jää myöhemmäksi ostettavaksi se. -Paljon myöhemmäksi.

DVD uutuus: The Grudge -Kauna

The Grudge -Kauna

Samaiselta Anttilareissulta tuli poimittua jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä kauhupätkä The Grudge -Kauna. Sinne kakkosen seuraksi kauhuhyllyyn -joskus vaan putkeä kehiin aloittaen pimeällä katsomisen nii on jännempää.

DVD uutuus: Event Horizon

Event Horizon

Anttilasta pamahti Ale-laarista mukaan scifileffa Event Horizon, pääosissa Matrix-leffoista tuttu Laurence "Morpheus" Fishburne ja Jurassic Parkin Sam "Alan Grant" Neill. Enpä ole aikaisemmin nähny -Matskulta tosin olisin voinut lainata hienon boxin, mutta eipä koskaan tullut lainattua. No, nyt on oma yksittäinen versio ja se kelvatkoon.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...