keskiviikko 5. huhtikuuta 2023

Päivän juoma: Mykkä hiihtäjä

Tulipa testattua myös yhtä toista olutta ensi kertaa ja se oli puolestaan tollanen Mykkä hiihtäjä niminen olut.

Merkkasinpa senkin Untapped sovellukseen ja sain sieltä -"Draft City" -tarran mikä on 16. laatuaan. 

Päivän juoma: Head2Head: Round 3: Hop Attack

Tuli poikettua Urheilupuiston Taukobaarissa moikkaamassa hyvää ystävääni🥰 ja tuli maistettua ensi kertaa tollasta Head2Head: Round 3: Hop Attack nimistä olutta ja oli ihan hyvää.
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen mistä sain kaksi tarraa joista toinen on -"I Believe in IPA!" -tarra joka on 6. laatuaan. 
Toinen tarra on hieman tutunpi -"Verified Adventure" -tarra joka on 40. laatuaan.

Salatut elämät (eilinen ja tämänpäiväinen)

Jakso 4387: Robin Hood ja Noelinghamin seriffi.

Nyt jäi eilinen jakso kokonaan blogaamatta joten blogataan se nyt poikkeuksellisesti samaan blogaukseen tämän päiväisen jakson kanssa. Mutta mihinkäs eilisessä jaksossa oikein jäätiinkään. No jakson nimi ainakin viittaa siihen että Robin-hahmo meni jututtamaan Noel-hahmoa Elina-hahmon kielloista huolimatta. Sitten muuta mielenkiintoista ei tapahtunutkaan eli tämän iltaisen jakson tapahtumiin. 


Jakso 4388: Levoton linssi täällä odottaa.

Pysytellään mihin jäätiin tuossa eilisessä jaksossa. Elikkä Robin-hahmo oli tosiaan jututtanut Noel-hahmoa Elina-hahmon selän takana. Toisaalla Elina-hahmo oli käynyt Daniela-hahmon kanssa tosi lupaavan keskustelun ja oli tästä niin iloinen että halusi kertoa tästä Robin-hahmolle jolla oli myös kerrottavaa..., mutta jäi sitten vaisuksi kun Elina-hahmo oletti hänen jättäneen Noel-hahmon rauhaan mikä ei kuitenkaan ollut tilanne. Sitten tämän iltaisen jakson nimi puolestaan viittaa siihen että Benjamin ja Henrik-hahmot virittivät pienen piilokameran Moosen salaiseen pelihuoneeseen..., mutta siitä sitten lisää torstain jakson esittelyissä. Siihen kuitenkin jäätiin illan jaksossa. Ja nyt tuli muutenkin ihan riittävästi tekstiä. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...