tiistai 2. kesäkuuta 2009

Salatuissa upea päätösjakso ja minulta jäi näkemättä

Kiesus, että pitikin lopettaa Salattujen seuraaminen. -Siinä kuitenkin tapahtuu aina jotain jännää. Kiitos lopettamiselle kuuluu television kusahtelulle, kuvan näkyessä, mutta äänen ollessa mykkä -eikä mitenkään korjattavissa. -No se siitä selittelyistä.
-Mutta mihinkäs jäinkään.. -niin, kuitenkin aina tapahtuu jotain jännää, kuten nytkin kesän 2009 päätösjaksossa kentaurin räjähdys, jonka onneksi sain katsottua YouTubesta -God bless YouTube. -Tässä vielä blogiini talteen kyseinen video.
...

Salatut Elämät päätösjakso 2009: Kentauri räjähtää!

Siis tollasta meen missaaman ja joudun jälkikäteen katsomaan.., mutta kelpaa se niinkin.

2x C.S.I.: Miami

Ennen blogasin tv-sarjat, jos katoin ne -nyt ei ole pitkään aikaan tullut katsottua mitään niistä, joten ehkä nyt sitten pelkän mainonnan vuoksi voisi blogailla näitä. -Bloginihan on melkein kuin mainosblogi, kun blogaan jostakin elokuvasta tai vaikkapa uusimmasta Mad lehdestä. Voisinpa liittyä mainosalalle. -Ehkä en kuitenkaan. -Mutta se siitä mainoshöpinästä -mitäs illan jaksoissa tapahtuu...?
...

Äänetön kuolema. Amerikkalainen poliisisarja. Järjestäytynyt rikollisjengi iskee jälleen ja CSI päättää nujertaa sen lopullisesti.
...

Ja entäpä illan toisessa jaksossa, mitäkäs siinä tänään tapahtuu...?
...

Himmennys. Amerikkalainen poliisisarja. Murhien sarja viittaa sekä rikollisjengeihin että elokuvaan.
...

Kyllä sitä boksia pitää kohta piakoin hankkia. -Jälleen pientä mainostusta. -CSI boksien myyntihän pongahtaa kattoon tätä menoa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...