perjantai 20. helmikuuta 2009

Jurassic Park -The Marathon

Edellisen leffamaratonin mennessä v|tuilleen aloitan sitten toisen leffamaratonin -tälläkertaa ilman häiriötekijöitä, eli kännykkä menee äänettömälle. -Ainoo tosin, että nyt kun pääsen aloittamaan näin myöhään, joudun silti keskeyttämään leffan TV-ohjelmien ajaksi, mutta se on itseni päättämä keskeytys -kännykkää en toivo että se soisi kesken leffan.
...

EDIT. Näillä näkymin pääsen aloittamaan ykkösleffan katsomista vasta klo 21:00, sillä mikään järki aloittaa nyt kun en kerkiäis muutenkaan katsoa paljoa Salattuihin asti -jonka jälkeen katson Subilta Frendit ja Simpsonit. Elikkä myöhään menee, mutta mikäs siinä. -Hiihtolomaahan tässä viettelen.

No Pirates Marathon today

Sinne peruuntui Pirates-maratoni -kiitos yhden ikävän keskeytyksen leffan aikana, joka vei liikaa aikaa ja viitsimisen enää jatkaa. Ei siitä sen enempää -pitää aloittaa joku muu leffamaratoni. -Tätä ei saa nyt enää korjattua viihdyttäväksi. Tunnelma meni jo..

Pirates of the Caribbean -The Marathon

Taas on maratonien aika ja nyt on vuorossa mainiot Pirates of the Caribbean seikkailut. -Mitäpä tässä enempiä höpisemään..? -Eiköhän sitten vain aloiteta..?

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...