lauantai 16. helmikuuta 2008

DVD uutuus Nro 4 -The Watcher

The Watcher

Viimeksi tuli tämä leffa nähtyä teattereissa ja sen kerran jälkeen on tullut haukuttua leffaa ja todettua, ettei kyllä ole ostamisen arvoinen. Nyt kun näkemisestä on kuitenkin niin paljon aikaa -kahdeksan vuotta, niin nyt saatta uudelleen nähtynä saada uudenlaisen käsityksen leffasta ja ehkä jopa pitää siitä.

DVD uutuus Nro 3 - Rat Race

Rat Race

Tämä hupailukomedia löytyy myös VHS kokoelmista, mutta nyt se piti hankkia "yhteiset leffat" -listan takia DVD:lle. -Nyt vaan merkitsemään listaan "Hulkilla VHS ja DVD, muilla DVD". -Vai onkos se jo hoidettu?

DVD uutuus Nro 2 - G.I. Jane -Sotilas Jane

G.I. Jane -Sotilas Jane

Tätä leffaa olen moneen otteeseen pitänyt Anttiloissa kädessäni ostomielessä, mutta kun ei niinä kertoina ole löytynyt kahta muuta hyvää leffaa sen kanssa. -Tämä kun löytyi Anttilan 3 leffaa 10 eurolla tarjouslaarista. -Nyt sitten tämäkin pätkä, jota en muuten ikinä ole nähnyt -kuuluu kokoelmiini.

DVD uutuus Nro 1 -Dogma

Dogma

Eilen tuli Itiksen Anttilasta mukaan matkaan Kevin Smithin ohjaama TOD hauska komedia -Dogma. -Tota en ikinä saanut ostetuksi silloin -vielä kun elin VHS ajassa. Kävin katsomassa tän teattereissa silloin joskus ilmestyessään ja pidin siitä niin paljon, että vannoin ostavani sen joskus, mutta eipä sitten koskaan tullut ostetuksi. No nyt sitten se kuuluu mainioon DVD kokoelmaani -ja parempi DVD:nä kuin jonain kämä VHS leffana.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...