keskiviikko 7. lokakuuta 2009

10 kpl finnkinon sarjalippuja + Hullut Päivät Popcorn kuponki

Kuten jo MatoApinan LOiSTavassa blogissa..., päivän makeissa kuvissa kerkesin jo mainostaa -tuli tosiaan sarjalippuja ostettua -ne tutut 10 kpl hintaan 60 euroa. -Kuten myöskin tuli mainittua..., niin samalla tuli myyjän ehdotuksesta ostettua myös tollanen kuponki jolla saa leffateatterin kioskilta 3,0 l:n popcornin. -Kyllä kelpasi kaksi euroa maksaa lisää moisesta.

DVD uutuus: Kaunis mieli

Kaunis mieli

Vihdoin ja viimein tuli ostettua tämä upea draamaelokuva kokoelmiin. -Tai löytyyhän se jo entuudestaan VHS kokoelmista..., mutta ehdottomasti kuuluu myös DVD kokoelmiin. -Muistaakseni en kuitenkaan koskaan edes katsonut tätä VHS versiota..., eli näkemätön tämäkin klassikko -hieman tuoreempi sellainen kuin muut ostamani näkemättömät klassikot.

DVD uutuus: Romeo + Julia

Romeo + Julia

Ensimmäinen nähty elokuva..., joka osui mukaan -tosin siitäkin on jo aikaa muutama vuosi kun viimeksi näin..., eli hyvä ostos oli. -Sinne meni draamahyllyyn muiden DiCaprio draamojen (Aviator ja Titanic) viereen. -Uskomatonta..., että tämän -ja vuotta myöhemmin..., 1997 ilmestyneen Titanicin aikoihin -vihasin molempia elokuvia ja molemmissa esiintyvää herra DiCapriota..., mutta nyt omistan molemmat leffat ja monta muutakin DiCaprion leffaa ja jopa pidän itse näyttelijästä. -Uudempien LOiSTo leffojen myötä alkoi arvostus myös miehen vanhoihin leffoihin.

DVD uutuus: Paroni Münchausenin seikkailut

Paroni Münchausenin seikkailut

Kolmas näkemätön klassikko. -Näitähän riittää. Tai no..., tästä olen nähnyt ehkä satunnaisia pätkiä..., mutta niitähän ei edes lasketa ja niistä on muutenkin aikaa..., joten samantien näkemätön sitten mieluummin. -Kahden levyn julkaisu -makeissa kuorissa. -Kyllä oli ostettava.

DVD uutuus: Thelma ja Louise

Thelma & Louise

Toinen näkemätön klassikko tuli hankittua -nimittäin Ridley Scottin tyttöenergiapätkä -Thelma ja Louise. -Tätä on ihmetelty..., miten leffafriikkinä en ole sitä vielä nähnyt..., mutta nyt se sitten kuuluu kokoelmiin ja takuulla ekojen joukossa tulee katsotuksi.

DVD uutuus: Palveluksessane, Miss Daisy

Palveluksessane, Miss Daisy

Hulluilta Päiviltä lähti mukaan näkemätön klassikko -Driving Miss Daisy..., pääosissa kerrassaan LOiSTavat näyttelijät Morgan Freeaman ja Dan Aykroyd. -Kelpo laajennus jo entuudestaan laajaan Morgan Freeman kokoelmaan -ja herra Aykroydiakin on nyt myös kiitettävän paljon kokoelmiin kerääntynyt -viimeksi Sandler komedia -Voitte suudella sulhasta.

Hullut Päivät ostosten esikatselu

Hulluilla Päivillä tuli tosiaan käytyä -ja sieltäkös tuli sitten monen moista kivaa lähdettyä mukaan matkaan. -Esitelkäämme seuraavaksi.

C.S.I.

Jaa-a. -Kuva pikemminkin näkyy olevan Alfred Hitchcokin elokuvasta -Linnut..., mutta kuinka se liittyy illan CSI jaksoon -selitys sille tämän iltaisen jakson sepityksissä tummennettuna.
...
Muistoja Las Vegasista. CSI selvittää 50 vuotta vanhan murhan Las Vegasissa. Sen ohessa Grissom läpäisee populaarikulttuurin lyhyen oppimäärän. Vierailevina tähtinä Tippi Hedren ja Robert Guillaume
...
Elikkä -Linnut elokuvasta tuttu tähti siis vieraana tämän iltaisessa jaksossa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...