sunnuntai 1. huhtikuuta 2007

Huomen alkaa taas arki, mutta...


Huomenna ei olekkaan ihan tavallinen koulupäivä. Eka mennään tutustumaan Sokos hotelli presidenttiin jonka jälkeen mennään Tennispalatsiin tutustumaan paikkoihin mihin normaalisti vain henkilökunta pääsee jonka jälkeen mennään katsomaan Mr. Bean lomailee elokuva =). -Kerrankin jotain kivaa luvassa maanantaina. -Nyt ei sit muuta kuin nukkumaan vaan.

...

Hyvää yötä ja MO!

K-18 my ass :o

Tuli juuri katsottua toi Bugsy ja ihmettelen suuresti elokuvan K-18 ikärajaa. -Siis se oli tuskin edes K-15 merkinnän arvoinen. -Leffan väkivalta ei ollut niin rankkaa. -On niitä rankempiakin nähty. Ja seksiä leffassa ei ollut lähes ollenkaan. -Tai no oli, mutta ei mitään K-18 materiaalia. Suurimmaksi osaksi leffa oli pelkkää pälätystä. -Siis ei se huono leffa ollut, mutta kaukana ikäsuosituksestaan. -Hyvin olisi voinut katsoa alaikäisen kanssa. -Toivottavasti Martin Scorsesen Casino leffan K-18 merkintä ei tuota samaa pettymystä. -Odotan sen arvoista actionia.

...

K-18 my ass.

Bugsy puksuttamaan

Bugsy

Newyorkilainen gangsteri Benjamin "Bugsy" Siegel on älykäs hurmuri, joka lyhyen pinnansa takia epäröi hetkeäkään tielleen osuvien esteiden raivaamista. Työmatkallaan Los Angelesissa luksuselämä, elokuvat ja kaunis Virginia Hill vievät hänen ajatuksensa uusille urille: Nevadan autiomaahan tulevaisuuden uhkapeliparatiisiin Las Vegasiin. Hänen on vain saatava myös rikoskumppaninsa tajuamaan autiomaan mahdollisuudet muunakin kuin ruumiiden hautapaikkana.

IRC galleria on sit nykyään IRKEN ruotsalaisittain

Tontsa ehtikin jo blogata Tiltin blogiin, mutta otetaan nyt vielä tääl omassa blogissa kantaa asiaan. -Siis IRC-galleria on myyty ruotsalaisille. -Toivottavasti tää on joku vitsi vaan. -Joku umpi sairas aprillipila. -Parasta olla vitsi tai meitsihän ei enää irccaa. -Pitää nyt jotain ruotsalaisia tekstejä ymmärtää. -TSII-SUS Christ.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...