tiistai 28. huhtikuuta 2009

DVD uutuus: Titanic

Titanic

Itäkeskuksessa tuli käytyä Tontsan kaa huomenna esiteltäviä klipsuja ostamaan ja siinä samalla tuli poikettua Anttilassa, josta lähti mukaan James Cameronin ohjaama, 11 Oscarin voittaja -Titanic. -Löytyi joskus VHS kokoelmistakin, mutta tuli myytyä se kirpparilla joskus kauan sitten, kun silloin vielä en kauheammin tykännyt leffasta -enkä voinut sietää Leo DiCapriota. -Nyt sitten tykkää juuri Titanicin kaltaisista draamoista, mm. The Aviator on vähän sen kaltainen ja siinähän on myöskin DiCaprio, jota olen alkanut sietämään -kiitos TOD upeiden elokuvien kuten Gangs of New York, The Departed ja Blood Diamond.

Päivän ostosten esikatselu #2

Taas tuli käytyä ostoksilla -ja taas tällanen esikatselublogaus, jossa taas kerron, että blogaan tuotteet erikseen. -Nyt tosin blogaan vain tuon oikeanpuoleisen tuotteen tänään. -Vasemmanpuolisen blogaan huomenna, kun sen ohessa tulee siihen liittyen vielä paljon muuta. -Mutta esitelkäämme oikeanpuoleinen tuote, eli... -No, esittelyissä sitten.

Uusi galleriakuva: -Niin, ne ostamani "suojalasit"...

Mitä oikein puhuin joistain suojalaseista..? Juu, eli siis -sieltä samaisesta liikkeestä mistä ostin sen DVD soittimen, niin tuli ostettua uudet aurinkolasit -uusien sellaisten tarpeessa kun olin. -Ihan kelpo lasit löytyi -tosin kaukana mallista Terminator aurinkolasit, joita nimenomaan etsin, mutta saavat nyt kelvata. Eiköhän galleriaan pistetä, mutta sentään oletuskuvaksi -ei nyt suinkaan päihitä upeaa ninjahyppykuvaa makeudellaan.

DVD uutuus: Last Man Standing

Last Man Standing

Toisena leffana samaisesta kaupasta lähti mukaan ennen näkemätön, Bruce Williksen tähdittämä toimintaelokuva -Last Man Standing. Tosiaan, en ole aikaisemmin nähnyt leffaa, ja sitäkös ollaan ihmetelty -onhan leffa kuitenkin klassikko. Ja minun oletetaan leffafriikkinä nähneen kaikki klassikot -mutta näin ei ole. On vaikka kuinka monta klassikkoleffaa, mitä en vielä ole nähnyt. En nyt mene listaamaan. -Yhtenä kuitenkin mainittakoon Mad Max elokuvan -sitäkään en ole nähnyt, ja sekin on sellainen emäklassikko jonka oletetaan minun nähneen. -Ja hämmästelty sitten monttu auki kun olen sanonut etten ole nähnyt.

DVD uutuus: The Rock

The Rock

Sörnäisten Pienestä leffakaupasta tuli poimittua mukaan upea toimintaklassikko The Rock -Paluu helvettiin. Cage-kokoelma senku paisuu. -Myös Sean Conneryn leffoja on nyt kerääntynyt ihan kiitettävästi -kuin myös Ed Harrisin. Tämä TOD LOiSTava rymistelypätkä löytyy jo entuudestaan VHS kokoelmista, mutta ehdottomasti kuuluu osaksi upeaa DVD kokoelmaa.

Uusi DVD soitin tuli ostettua, merkkiä Philips DVP3120

Koulun jälkeen tuli pyörittyä eräiden suojalasien perässä -niistäkin vielä oma blogauksensa -ja tuli sitten poikettua Tavaratalosta etsimässä sopivia sellaisia. Sielä Tavaratalossa osui sitten silmiin muutakin kuin eräät suojalasit -en spoilaa mitkä suojalasit, säästän sen omaan blogaukseen kerrottavaksi. -Nimittäin sopivan halpa DVD soitin hintaan 49,90. Ja uutta kun on tarkoitus ollut ostaa, niin eikös se sitten heti pitänyt ostaa. -Tontsa ei kuitenkaan ihan mun tahtiin jaksa katsoa leffoja, niin hyvä olla sit oma nii voi katsoa omaan tahtiin kun toinen uupuu ja tippuu pois pelistä.

Päivän ostosten esikatselu

Kaikista ostoksista sitten erilliset esittelyblogaukset -jokaisesta oma, mutta pitihän nyt hyödyntää digikameraa kun kerran sellainen on. -Aika tärähtänyt kuva tuli, mutta pääasia sentään, että tunnistaa tuotteet. -Mutta aloittakaamme esittelyt, ja tietenkin siitä tarkeimmästä, eli tuosta isoimmasta ostoksesta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...