torstai 9. elokuuta 2007

Evan Almighty arvostelut

Evan Almighty

Ohjaus: Tom Shadyac
Pääosissa: Steven Carell, Morgan Freeman, Lauren Graham, John Goodman, Jimmy Bennett, Wanda Sykes, Molly Shannon ja John Michael Higgins
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Komedia
Ikäsuositus: K-7
Kesto: 95 min


Evan Baxterilla (Carell) menee hyvin. Hän on ylistetty ja kaikkien rakastama uutisankkuri, joka tosin nyt on lopettamassa ne hommat ja siirtymässä politiikan puolelle. Evanin tavoituksena muuttaa maailmaa parempaan päin (mitenkäs nyt fiksusti sanailisin, jotta päästään leffan pääjuoneen -arkin rakentamiseen. -Ööh).

Kaiken mennessä loistavasti Evanilla, astuu itse Jumala (Freeman) kehiin ja antaa Evanille tehtävän. Evanin pitää rakentaa arkki. Aluksi hän suhtautuu asiaan kuin se olisi vitsi, mutta kun häntä alkaa kaiken maailman eläimet seurailemaan ja parta alkaa yht'äkkiä kasvamaan hurjaa vauhtia, puhumattakaan vaatetuksen muuttumisesta tyylikkäästä puvusta raihnaiseksi kaavuksi, joutuu hän toteamaan, että arkki on rakennettava, oli mikä oli.
...

Evan Almighty on mielestäni hyvin onnistunut jatko-osa, vaikka pääosassa ei loistakkaan enää ykkösen Jim Carrey. Tämä on Steven Carellin elokuva ja aivan yhtä hauska kuin edeltäjänsä Bruce Almighty. Hauskoja kohtia riittää ja lopussa hieno tulvaerikoistehoste on hienoa katseltavaa. Enpä näkisi syytä olla antamatta täysiä pisteitä. Mielestäni en ollut yhessäkään vaiheessa pitkästynyt leffan aikana. Ei ollut sellasta vaivaantunutta oloa, että ääh. Kyllä on täyden pisteen arvoinen leffa. -Ainakin mielestäni. Suosittelen.
...

:):):):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Huurteisella ja leffassa


Joo, tosiaan. Minigolfailujen jälkeen vietiin siskonpoika isoäidille ja sieltä sitten jatkoimme keskustaan, missä tapasimme kaverini poikaystävän. Menimme sitten huurteiselle Kampissa sijaitsevaan baariin, jonka jälkeen saimme ajatuksen mennä leffaan ja päätimme sit mennä katsomaan Evan Almightyn. Arvostelut tulossa päivän typyn ja eilisen visailun jatko-osion jälkeen.

Minigolfia pelattiin


Joops. Rannalta lähdin sitten tän kolmannen kaverin ja sen siskonpojan kanssa pelaamaan minigolfia -sielä lähellä kun sattui olemaan kenttä. Ykköspesällä pamautin hole in onen ja kakkospesällä taisi mennä toisella puttauksella sisään, mutta sitten alkoi peli vähän kusahtamaan. Loppupäässä alkoi sit taas sujumaan ja viimeisellä pesällä taas kusahti. Tulin kuitenkin toiseksi pistein, niinkin hauskalla tuloksella kuin 69 pistettä. -LOL. 69 ;). -Ehhe-heeee :p...:D. -Joop. Kaverini voitti pisteillä 63 ja pikkuveitikka hävisi pistein 70. -Mutta hauskaa oli. Pelin jälkeen heitimme nassikan kaverin äidin tykö ja suuntasimme keskustaan. Mutta mitäs sielä, se on taas oma blogauksensa.

Hietsussa uimassa


Tänään olen ollut lähes koko päivän liikenteessä. Joskus klo 12 maissa lähdin kaupunkiin, jossa tapasin pari kaveriani Sokoksella. Suuntasimme sitten sieltä kohti hietsun uimarantaa jossa sitten otimme aurinkoa ja meitsi jopa ui sielä kaverien vaan lötkötellessä rannalla. Myöhemmin sinne tuli sit eräs kolmas kaveri siskonpoikansa kanssa. Hauska veitikka oli, heittelin frisbeetä sen kaa vedessä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...