maanantai 31. elokuuta 2009

DVD uutuus: Armageddon

Armageddon

Samalta reissulta lähti myöskin jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä scifijännitys -Armageddon. -Ei sitten pienempää kuvaa löytynyt vastaamaan valokuvan DVD:tä. -Iso special edition kuva olisi löytynyt, mutta saksaksi ja en kelpuuttanut sellaista, joten on tyydyttävä tollaseen pikkukuvaan.

DVD uutuus: Puhallettu 60 sekunnissa

Puhallettu 60 sekunnissa

Tuli tosiaan poikettua Ruoholahden Citymarketissa ja sieltä lähti mukaan laajennus jo valmiiksi laajaan Nicolas Cage kokoelmaan -mukaan lähti mainio elokuva -Puhallettu 60 sekunnissa, Director's Cut. Leffa löytyy myös entuudestaan VHS kokoelmista.

Ostosten esikatselu... -Ja mikä ihmeen käsiohjelma...?? <--Vastaus tuohon -HETI...

Käsiohjelmalle tulee vastaus tässä samassa blogauksessa. -Olin faijan ja proidin kaa kuuntelemassa -tosiaan kuuntelemassa -lippuja ei saatu itse konserttiin, joten oltiin konserttialueen ulkopuolella kuuntelemassa Lou Reediä ja Laurie Andersonia -ja kuvassa keskellä oleva lehdykkä on konsertin käsiohjelma. -Ja siitä päästäänkin päivän ostoksiin, jotka kyllä esitellään kohta erikseen. -Poikkesin Ruoholahden Citymarketissa tappamassa aikaa, kun en kotiinkaan viittinyt mennä -ja mukaan lähti pari uutukaista, jotka tosiaan esitellään seuraavaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...