keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Paranneltu versio galleriassa

Pakko oli pistää kuva myös galleriaan näytille päiväkirjamerkintöihin. -Sitä ennen kuvaa oli hieman paranneltava, joten...

No, kuten kuvasta näkee -sitä on hieman paranneltu. -Korjasin kieltomerkkiä pikkasen ja itse kummituskin sai pientä parantelua osakseen. -Nyt kuva on mielestäni -omahyvä ei yhtään haise, mutta nyt se on mielestäni täydellinen.

Ghostbusters 3 logo By HULK

Innostuinpa tuossa painttailemaan oman Ghostbusters 3 logon. -Ei tullut laskettua tunteja kauanko meni, mutta kyllä tuota pitkään tuli tuherreltua. -Hankalinta oli saada tuo kieltomerkki täysin pyöreäksi. -Merkin sisäosa mistä kummitus tulee läpi -sitä en jaksanut enää yrittää saada täydelliseksi. -Mutta lopputulos on kuitenkin mielestäni onnistunut ja olen siitä melko ylpeä.

Mökkitarina 2009 -LAST CHAPTER

Huomenna voisi sitten työstää mökkitarinan viimeisen osan. -Vasta huomenna siksi, koska haluan omistaa päivän pelkälle tarinalle ettei ole muita blogauksia -kuten tänään C.S.I.: New York blogaus.

C.S.I.: New York

Mitäs illan jaksossa tänään...?
...
Taksimurhaaja 1.osa. Sateisessa New Yorkissa taksimurhaajalla on tarjolla runsaasti uhreja ja CSI saa runsaasti kritiikkiä osakseen. Danny ja Lindsay eivät tiedä mitä tekevät suhteelleen. Toinen osa esitetään 29.7.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...