maanantai 6. helmikuuta 2023

Päivän juoma: Somersby Blackberry

Kaupunkireissulla tuli poikettua Saloon Arizonassa yhdellä ja tuli otettua tollanen Somersby Blackberry siideri. Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen..., mutta taaskin jäin ilman tarraa.

Uusi IRC-galleria kuva

Matoapinan blogissa päivän juoma blogauksessa mainostin ES Energy Drink juomaa ja oli sitten otettava tollanen pelleilykuva juoman kanssa. Ei tullut ihan yhtä hauskaa kuin siitä kuuluisasta meemi kuvasta..., mutta latasinpa silti uudeksi IRC-galleria kuvaksi - sinne kuitenkin passeli pelleilykuva. 

Salatut elämät

No jo nyt on kun ei voi olla kuvaa saatavilla jaksosta Telsu.fi sivuilla. Keikistelköön nyt sitten Daniela-hahmo siinä sitten - häneen koskevat tapahtumat ovatkin mainitsemisen arvoista illan jaksossa joka kulkee nimellä 

 Jakso 4347: Antaa mölyn laskeutua.

Jakson nimi ei liity mitenkään Daniela-hahmoon joten siitä sen enempää. Mutta Daniela-hahmo pistää Noel-hahmon omien sukulaistensa edelle kun nämä vaativat valitsemaan hänen ja niiden välillä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...