perjantai 17. heinäkuuta 2009

DVD uutuus: Yksi silta liikaa & Taistelu Englannista

Yksi silta liikaa & Taistelu Englannista

Sotaleffakokoelmaa tuli laajennettua oikein kovalla kädellä, sillä mukaan lähti myös tupla DVD, joka sisältää nuo kaksi sotaklassikkoa, toinen vuodelta 1977 -ja toinen 1969. -Molemmissa leffoissa tähtinä brittinäyttelijät Michael Caine ja Laurence Olivier. -Otsikossa ekana mainitussa elokuvassa edellämainittujen tähtien lisäksi myös muita suuria nimiä, kuten Sean Connery, Gene Hackman, Anthony Hopkins ja Robert Redford. -Kivasti siis tähtiä vilisee.

DVD uutuus: Olimme sotilaita

Olimme sotilaita

Tätä olen toivonut saavani sotaleffakokoelmiini ja mikä yllätys sattuikaan -se löytyikin ja tottahan toki se oli sitten poimittava heti. -Oli kuulemma vielä ainoa kappale mitä oli saatavilla, joten kävi hyvä tuuri. -Tämä upea sotaspektaakkeli löytyy jo entuudestaan VHS kokoelmista. Nyt on Vietnamleffat täydessä kukassa -tai ei nyt ihan, mutta parhaimmat niistä omistan.

Ostosten esikatselu

Potterin aiheuttaman pettymyksen johdosta tuli poikettua Anttilassa poimimassa hieman korviketta pettymykseen. -Tuttuun tapaani esittelen ostokseni erikseen omissa blogauksissaan.

Harry Potter and the Half-Blood Prince arvostelut

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Ohjaus: David Yates
Pääosissa: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rubert Grint, Michael Cambon, Maggie Smith, Alan Rickman, Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, Robbie Coltrane ja Timothy Spall
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/UK
Genre: Fantasiaseikkailu
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 153 min
Arvosana: :/

Nyt meni leffan tarina tässä Potter seikkailussa täysin ohi, joten siirtykäämme suoraan niihin arvosteluihin. -Arvosteluista selvinneekin miksi näin tuppasi nyt käymään, että juoni ei auennut. -Eikun selvittelemään asiaa.




Juoni meni tosiaan aivan ohi tälläkertaa ja syynä siihen on, että minua vaivasi koko leffan ajan elokuvan laimeus. -Potterit on selvästi aloittaneet alamäkensä edellisenkin leffan (HP and the Order of Phoenix) ollessa melkoinen pettymys. -Paikoittaiset hienot tehosteet, joita tässä leffassa oli mielestäni nyt vähemmän -pelastivat jokseenkin leffan saamasta sitä huonointa hymiötä, eli (:x). -Tehosteiden ansiosta leffa ansaitsee siis (:/)., joka ei ole kyllä hyvä sekään. -Jos nyt kuitenkin innostun hankkimaan Potterit DVD:lle -neljänteen asti kuitenkin vielä todella hyviä, niin kai sitten sarjan huonoimmatkin on kai siinä vaiheessa hankittava. -Ainakin mikäli jos tulee boksi missä kaikki Potterit. -Ekoja Pottereita nimittäin huvittaisi nähdä uudestaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...